RED - 21. díl

20.7K 1K 31
                                    

Konečně přidávám díl. Přidala bych ho dávno, ale pořád jsem s tím nebyla spokojená. Asi 3x jsem začínala psát znovu a i teď se mi to dostatečně nelíbí, ale nechci, abyste ještě čekali, tak ho přidávám. Doufám, že se alespoň trošku bude líbit, abyste dali hvězdičku anebo koment :)! PS: Tenhle díl je s věnováním pro NiallHoranAteMe, která si to přála a ho ráda věnuju, protože její komentář minule moc potěšil :) A kdybyste ještě někdo chtěl, tak vám klidně další díl věnuju taky :3

Ian odešel a Harry mě pouští ze svého objetí, odtáhnu se, abych se na něj mohla podívat. Vypadá nervózně, možná i nejistě, což mi k němu vůbec nejde. Poškrábe se na zátylku. „Rose..." začne a já pocítím známé horko. „neočekávej ode mě víc, zatím." Pocím menší zklamání. Možná jsem očekávala, že po tom proslovu ohledně toho, že žárlí, se mě zeptá na tu jedinou otázku, kterou jsem teď chtěla slyšet nejvíc, ale nestalo se, nevadí, to zatím, tam hraje důležitou roli. Nemůžu na něj naléhat, už teď vím, že muselo být pro něj těžký, aby mi přiznal, že žárlí a už to mě těší. „Chápu to." Řeknu, když si uvědomím, že jsem dlouho mlčela. Harry si prohrábne vlasy a při tom mě pozoruje. „Hele Rose, já prostě kurva nikdy nikomu city vyznávat nemusel, jasný? Nikdy jsem neměl potřebu a nechtěl jsem. Jsem zmatenej z toho, co se děje, co ty se mnou děláš a tak ti teď nemůžu dát víc, i když vím, že chceš." Zamžikám. „Já to chápu." Zopakuju svá slova, abych dala najevo, že mě to tak nemrzí. Nemusí přeci vědět, jak je mi to líto. Zasměje se a já si připadám jako malá holka, nevím, proč na mě tenhle jeho smích takhle působí, je to jakoby se vysmíval tomu, co říkám. Mračím se. „Ok, když to říkáš." Je vše, co z něj vyleze. Teď mám opravdu smíšené pocity. „Ale i tak ti děkuju, za to, cos řekl." Rozhodnu se být milá. „Říkal jsem ti jen pravdu." Potěší mě. Nastane trapné ticho, během kterého na sebe jenom přihlouple zíráme. Zkousnu si ret. Harry se nadechne a vypadá to, že chce něco říct, ale přeruší ho klíče v zámku. Jade se vrátila.

Vejde do bytu a vypadá dost zaskočeně, když nás dva uvidí. „Ahoj." Pozdravím jí. Mlčí a dívá se na Harryho. Pozvednu na ní obočí. Nelíbí se mi, že se na něj tak dlouho dívá, ani nemrká. „Nazdar." Řekne Harry a ona zrudne. Zkousnu si ret, abych se nezačala smát. Je očividné, že je z něj úplně nesvá. Je to směšný, protože se jí to často neděje, většinou jsou kluci nervózní z ní. „Ahoj, vy dva." Konečně z ní něco vyjde. Zadívá se na mě a věnuje mi nesmělý úsměv. Tohle se jí vůbec nepodobá. „Jak bylo v práci?" Zeptám se. Položí si kabelku na linku a pak se na mě znovu podívá. „Dneska jsem v práci nebyla, ale na přednášce. Bylo to dlouhý a nudný jako prase. Nějakej starej chlap nám vyprávěl o etiketě, jako chápeš to? Myslela jsem, že tam umřu." Jsem zaskočená tím, jak se najednou rozmluvila. „Kurva, já bych tam chcípnul po první sekundě." Vloží se do toho Harry a Jade se na něj podívá a kývne k souhlasu. „Jdu se umejt. Byla rozbitá klimatizace, takže jsem spocená jako právník v obleku na poušti." Harry se začne smát, možná si představil svého tátu. Jade odejde do zmíněné koupelny a já s ním zůstávám opět sama. „Líbí se mi." Řekne a já se zarazím. „Aha." Musí být očividné, že jsem jeho slovy zaskočená. „Jako ne, líbí, ale líbí se mi, jak je vtipná." To je ještě horší, protože já vůbec vtipný člověk nejsem. „Fajn." Zadívám se na jeho boty, jsou hezky čistý, ale to mě vlastně vůbec nezajímá. Ucítím jeho prst, jak se dotkne mé lícní kosti a pomalu sjíždí dál, kde se dotkne mého spodního rtu a nakonec sjede přes mou bradu. Pomalu mi jí nadzvedne. Podívám se na něj, je tak blízko. „Rose." Vysloví mé jméno. Miluju, když mi takhle říká, protože nikdo jiný mě takhle nenazývá, přijde mi to, jakoby to byla jenom naše věc. Dívá se na mě a já se ztrácím v jeho krásných očích, už po několikátý. Než se stihnu vzpamatovat, jeho teplé rty se dotknou těch mých. Je to jemný polibek, který se ale postupně stává, víc intenzivnějším. Harryho ruce putojí po mých zádech a já ty své zabořuju do jeho hustých vlasů. Bože můj! Je mi hrozné vedro, které ve mně ještě nikdy nikdo nevyvolal. Líbala jsem se už předtím, ale to, jak líbí on, se s tím nedá vůbec srovnávat. „Kurva." Vyjde z něj jeho oblíbené slovo a potom se znovu dravě přisaje na mé rty. Harryho ruka mi jemně stiskne zadek a ze mě vyjde tichý vzdych. Proč mi tohle dělá? Jsem jako v extázi. Vůbec nevnímám, co se děje kolem, jenom vnímám jeho velké ruce a jeho plné rty na těch mých.

RED - CZKde žijí příběhy. Začni objevovat