♥BONUS - THANK YOU♥

11.1K 595 79
                                    

Ahoj :) Rozhodla jsem se k vám promluvit takhle na začátku, než se pustíte do čtení. Přemýšlela jsem hodně, co napíšu, tak snad vás mé rozhodnutí nějak nezklame a bude se vám to aspoň trochu líbit. Neberte to jako pokračování RED, ten už je dávno ukončený, není to ani epilog, do toho se mi vážně nechtělo. Je to spíš moje takové "díky" za to, jak jste všech 80. dílů byly úžasné a milovaly jste RED tak jako já ♥ :D! Asi proto jsem to nazvala tak jak jsem to nazvala.
Takže tohle je moje malé díky pro vás za tu skvělou podporu, která mě provázela celý příběh ♥

PS: Nebudu slibovat, že v blízké době budu znovu psát nebo že vůbec bude něco nového ode mě. Přijdu si teď jako Taylor Swift s 1989 (:D) - Nejsem si jistá, jestli bych dokázala topnou příběh RED, i když má své chyby, ale asi mi rozumíte :) To je asi vše, co jsem chtěla napsat!
PPS: Jednotlivé tečky oddělují různé díly :)

 ♥

xxx

________________________________

Z POHLEDU HARRYHO 

Zamžourám, když mi stupidní sluneční paprsky prolezou skrz nezatažený žaluzie do pokoje a vzbudí mě.
"Kurva!" chytnu druhý polštář a přikryju si obličej. Nehodlám ještě vstávat. Bohužel mě můj kručící žaludek donutí k opaku. Povzdechnu si a odhodím polštář ze svýho ksichtu. Otevřu pomalu oči. Odkopu ze sebe deku a posadím se na kraj postele. Podívám se na budík na nočním stolku. Půl osmý. Zabručím a mám chuť zkurveně brečet.
Nahej vylezu z pokoje a namířím si to rovnou do sprchy, abych ze sebe smyl včerejší sex, kterej jsem si vůbec neužil, protože ta holka byla děsně ztuhlá. Přišlo mi, že to bylo snad její poprvý, což doufám, že kurva ne, protože s pannami já zásadně nešukám. Poučil jsem se.
Pustím na sebe teplou vodu a cítím, jak se pod jejím proudem moje svaly uvolňují. Tohle jsem zkurveně potřeboval.

Jelikož mi sprcha udělala líp, tak si v chodbě zavazuju tkaničky u svých bot na běh a půjdu si zaběhat kolem pobřeží.
Dělám to často, protože mi to pomáhá vyčistit si hlavu, kterou mám denně plnou sraček.
Opustím dům a když projdu brankou, rozeběhnu se. Nejdřív pomalejším tempem a pak trochu přidám. Před sebou mám obrázek holky, se kterou jsem včera šukal. Zkřivím při představě na ni obličej. Myslel jsem si, že když se mnou dobrovolně odešla z baru, tak bude aspoň stát za to. Za víc byla pěkně žhavá v těch krátkých šatech. Vběhnu za roh a kvůli svojí nepozornosti do někoho vrazím.
"Kurva," vydechnu a civím na drobnou holku v šatech, jak se pomalu sbírá ze země.
"Nemůžeš dávat zatraceně pozor?" vyjedu po ní, i když vím, že je to moje vina. Podívá se na mě a vidím, že jsem jí celkem vyděsil a nebo je zkurveně dezorientovaná z toho pádu, protože se dívá fakt divně. Ušklíbnu se.
"Bů!" vykřiknu a ona sebou cukne. Protočím oči. Sice mě zdržuje, ale nabídnu jí svojí ruku. Nemůžu se dívat, jak tak nešikovně leze zpátky na nohy.
"P-Promiň. Už se to nestane." Pronese najednou a já se musím zasmát. "Jak se jmenuješ?" zeptám se, protože mi to nedá a mám pocit, že jsem jí už někde viděl. Je zaskočená mojí otázkou.
"Cora." Vychrlí hned. "Fajn, tak mi jdi z cesty, Coro," pronesu a ona tak učiní. Zakroutím nad ní hlavou a rozeběhnu se dál po své oblíbené trase, pryč z mojí ulice.
Když doběhnu k pobřeží je větší teplo. Otřu si trikem pot z čela a popadnu dech. Rozhlédnu se kolem. Není tu moc lidí a tak se rozhodnu vykoupat se.


"Kdyby ses ozval, že přijdeš, tak bych uklidila." Řekne Bella a já se rozesměju. "Jo, to kurva určitě," vysměju se jí. Ona nikdy neuklízí. Vyplázne na mě jazyk.
"Půjdeš zase večer někam?" Ptá se. Kývnu. "Od tý doby, co se můj drahocený fotřík vrátil z jeho stupidní pracovní cesty z Chicaga, tak chci být doma kurva, co nejmíň," odpovím jí. Přikývne.
"Šla bych s tebou." Povytáhnu obočí. Mělo mi dojít, kam tím míří. Radši bych šel sám, ale nechci být za takovou svini.
"Když se mi nebudeš plést do práce," řeknu a tentokrát je to ona, co se zasměje. "Tou prací myslíš flirtování s holkami, se kterýma si to později rozdáš? Věř mi, že do toho se ti srát nebudu!" Ušklíbnu se na ní.

RED - CZKde žijí příběhy. Začni objevovat