RED - 6. díl

21.9K 888 21
                                    

Přidávám díl :) Je delší, protože teď tu celý týden nebudu, jelikož jedeme na školní výlet -.-! :D Je to kostrbatý, možná vám to nebude dávat někde smysl, ale snažte se to nějak přežít jako já, prosím :D! :)))♥

Kráčíme vedle sebe a on ani jednou nepromluvil, ani nevím, kam jdeme. Jsem nervózní, ne z něho, ale z toho, co mě čeká, z toho, co mi chce ukázat. Jdeme už celkem dlouho, čím déle jdeme, tím jsou ulice prázdnější. Jestli mě chce zavést do nějaké tmavé uličky a tam mě znásilnit, budu hodně nahlas křičet. Zastavím se. Když si všimne, že jsem se zastavila, otočí se a podívá se na mě, pozvedne obočí.

„Nějaký problém, puso?" Mračí se. Dám si pramen, který mi pořád padá do očí, kvůli teplému větru, za ucho.
„Nechceš mi ublížit, že ne?" zeptám se opatrně. Napřímí se, všimnu si, že se přemáhá, aby se nezačal smát, ichtyl.
„Zatím ne." Pronese a ušklíbne se. Fajn, tohle nemám zapotřebí. Otočím se k odchodu.
„Na to ani nemysli, kurva." Ucítím jeho stisk na rameni.
„Nic se ti nestane, ty vole. Jen pojď a nebuď hysterka." Hysterka? Zamračím se, ale nic neříkám. Stejně toho budu litovat. Ukáže mi, abych šla před ním, zřejmě chce mít jistotu, že mu neuteču.
„V těch riflích máš zatraceně sexy prdel." Zrudnu. Objeví se vedle mě a přehodí svou velkou ruku přes má ramena, jako bychom byli staří známí, ale nesetřesu jí ze sebe.
„Už tam budeme?" zeptám se, i přes to, že to radši nechci vědět. Opravdu nevím, co mi chce ukázat nebo proč vlastně chce, ale chci to mít už za sebou, to vím jistě.
„Kdybys šla sakra rychleji, tak tam už dávno jsme." Rozčílí se. On je tak protivnej, fakt!
Projde kolem nás partička holek a není jedna, která by se na moji společnost nepodívala. Donutí mě to protočit oči. Myslím, že dělá, že ty holky neviděl, ale musel si toho všimnout, protože jim málem vypadly oči z důlku a sliny jim tekly z úst proudem.

Nacházíme se v části LA, kde jsem mockrát nebyla, ale i tak to tady poznávám. Procházíme kolem palmy, u které jsem se jednou pozvracela, protože jsem s Jade prokalila celou noc. Nikdy na tuhle palmu nezapomenu, zasměju se pro sebe.
Harry se najednou zastaví. Skoro do něj vrazím, ale naštěstí se stihnu zkoordinovat. Porozhlédnu se kolem, jsou tady menší obchůdky a turisté- Co mi tady jako chce ukázat? Rozejde se k lavičce, která je jediná volná. To jako vážně? Budeme sedět a koukat na lidi, jak se procházejí po LA? Nic neříkám a jdu za ním. Sednu si k němu, ale ne moc blízko, přeci jenom si chci udržet odstup. Všimne si toho a uchechtne se, ale nepřiblíží se ke mně. Jsem mu za to vděčná.

„Myslela jsem si, že mi chceš ukázat, proč jsem se od tebe měla držet dál," pronesu a porozhlédnu se, tady opravdu není nic k vidění. Šoupne se ke mně blíž a já se celá napnu.
„Nějaká nedočkavá, ne?" Zašeptá mi do ucha. Naskočí mi husí kůže. Nelíbí se mi, že mě moje tělo zrazuje a reaguje na něj tak, jak reaguje.
„Stejně nevím, proč," řeknu a podívám se na něj. Jeho zelené oči mě pozorují.
„Hm." Vyjde z něj a nadechne se losangeleského vzduchu. Začíná to vypadat, že mě jenom vylákal ven, nic víc. Měla bych jít. Co tady jako budu dělat? Rozhodně tady nebudu sedět a pozorovat lidi, jak se procházejí a už vůbec ne, když je u toho Styles.

„Můžu jít domu?" zeptám se ho, když pořád jen mlčí, je to frustrující.
„Ne." Odpoví mi rázně. Bože.
„Můžeš mi tedy..." nedořeknu svou větu, protože mě štípne do ruky, až vyjeknu, jak to zabolí.
„Co to k sakru bylo?" mračím se a rukou ho plácnu přes jeho silnou hruď. Začnu si třít červené místo na ruce.
„Bože, proč si to udělal?" zvyšuji hlas. Směje se.
„Chtěl jsem, abys zklapla." Prosím? On se mi snad jen zdá.
„Promiň, ale je dost frustrující, když jen mlčíš, místo toho, abys mi řekl..."  přestanu mluvit, tohle nemá cenu. Dám ruce křížem. Nechápu, že tu ještě sedím.
„Buď už ticho, nebo tě příště umlčím něčím jiným." Vytřeštím oči a nic neřeknu, prasák.
„Chtěl jsem, aby ses držela ode mě dál, ale tys, to kurva nepochopila. Dívej se." Řekne a ukáže směrem k místu, kde stojí vysoká blondýna.
„Nepamatuju si její jméno, ale vím, že jsem s ní včera měl divoký sex a ona mi udělala úžasnej blowjob." Vykulím oči. Proč mi to do háje říká? Cítím, jak mě pozoruje a tak se zadívám na chodník. „Jak si věděl, že tady bude?" zeptám se, ale nepodívám se na něj.
„Prostě věděl, vždy sem chodí běhat." Ok, stále mi uniká pointa toho všeho.
„A vidíš tamhle toho kluka?" No to si snad dělá prdel ne? Rozhodnu se na něj podívat se svým vyděšeným výrazem.
„Kurva, ne! Co si to o mě myslíš, do prdele?!" Vyjede po mně. Přiznávám, tohle bylo trochu unáhlené. „Tak vidíš ho?" Zopakuje svou otázku rázněji. Podívám se směrem, kam kouká on. Kývnu.
„To je její snoubenec." Snoubenec? Brada mi klesá.
„A i přes to, že má snoubence, si s ní měl sex?" Přikývne. Jsem znechucená, to je hrozný, chudák kluk, nic netuší. Jeho snoubenka ho podvedla a on si jí chce vzít, děs. Sleduji, jak jde k ní, políbí se. Musím odvrátit oči, rve mi to srdce.
„Je tady ještě někdo, s kým si měl sex?" Začne se smát. Ukáže na brunetu, která venčí psa.
„Když jsme se přistěhovali, byla první, co mi v tomhle pošahaným městě dala a dokonce se mnou prohulila celou noc." Tohle nebudu poslouchat, opravdu ne.
„To by stačilo, teď mi řekni, proč mi to všechno říkáš?" otočím se na něj celým tělem. Pozoruje mě. „Protože jsem ti chtěl dokázat, že nejsem kluk, kterýmu stačí jedna holka na celý život, takhle já nefunguju. Když se mi nějaká sexy holka nabídne, ojedu jí. Jediné, co od holky chci, je sex, nic víc. Jsem svině, co si nedokáže vážit holek. Nedokážu milovat, jen chci, abys to věděla." To byla ta nejdelší věta bez sprostého slova, kterou mi řekl. Zadívám se do jeho očí, mluví naprosto vážně, tváří se i tak. „Proč mi to říkáš?" Chvíli mlčí a zadívá se do dálky, pak se pohledem vrátí ke mně.
„Protože nechci, aby ses do mě zamilovala." Svraštím čelo. Chci se zasmát, ale tváří se tak vážně, že se bojím, že by se naštval a něco mi udělal, kdybych se mu vysmála do ksichtu.
„Slibuju, že se to nestane," Konečně se uchechtne tím jeho křivým úsměvem, skousnu si ret.
„Jsi kurevsky sexy, Rose, víš to? Řekl ti to už někdy někdo?" Odvrátím pohled. „Ne." Skoro zašeptám. „Co takhle sex?" Změní téma. Zalapám po dechu. „Ne, díky." Znervózním.
„To byl fór, ještě nepřišel ten zatracený čas." Ani nepřijde!

RED - CZKde žijí příběhy. Začni objevovat