59 - Süpriz

27.8K 921 251
                                    

Okulun bahçesinde oturmuş sürekli kafamı şişiren iki arkadaşıma baktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Okulun bahçesinde oturmuş sürekli kafamı şişiren iki arkadaşıma baktım. "hadi ama Hazan hem gitsek ne olur ki? " diyen ezgiye sert bir bakış attım. "olmaz kızlar ben bara felan gelmek istemiyorum hem çok yorgunum eve gidip biraz yatıcam." Didem aniden "olmaz" diye atıldı hızlıca. Ona anlamayan bakışlarla bakarken "yani şeyy..." diye geveledi ağzının içinden. Sanki doğru kelimeleri bulmaya çalışır gibiydi. Yani eğlenirsek yorgunluğunda geçer hem biraz kafa da dağıtmış oluruz" dedi toparlayarak.

Şuan kantinden oturmuş öğleden sonraki son dersin tenefüsündeydik. Ateş'i en son öğlen arası görmüştüm daha sonra da bir işinin olduğunu söyleyip derse girmeyeceğini belirtmişti. Burak ile Mert'e Ateş'e katılarak okulu asan kişilerdi ve nedense hepsinin de benden birşeyler sakladığını hissediyordum özellikle Mert'in sürekli ağzından bir şeyler kaçırması ve sonra sanki yasak olan birşeyi söylemiş gibi hemen ağzına vurup cümleleri her seferinde farklı yönlere çevirmesi benden bir şeyler sakladıkları tezini doğruluyordu.

Ben ise sabahtan beri Ezgi ve Didem'in saçmalıklarına katlanmak zorunda kalmıştım. Ikisi de tutturmuş illa bara gidelim diye hayır yani bu ısrarları ne onu anlamış değilim. Gerçi sabahtan beri ikisinede de bir tuhaflık vardı ve bir garip davranıyorlardı hemde fazlasıyla. "sorun ne? " diye sordum iyice şüphelenerek ortada bir sorun vardı da benim haberim mi yoktu.?

"Sorun mu ortada bir sorun yok" dedi Didem. "hayır! Aslında bir sorun var" Ezgi aniden atılınca Didem ona endişeli bir bakış attı. Görmediğimi düşünüyordu ama yanılıyordu. Ezgi eliyle beni göstererek "sorun sensin Hazan, sorun senin bizi kırman" dedi. Kafamı toparlamak için derin bir nefes aldım. "ah pekala gelicem ama bir şartım var. " ikisininde yüzünde güller açarken devam etmem için beklediler. "çok fazla kalmayacağız" diye ekledim.

"Tamam" dedi Didem. "6'da sendeyiz" dedi Ezgi bana bakarak başımı salladığımda heyecanla boynuma sarılıp her biri bir yanağımdan öptüler..

Tamda planladığım gibi kızlar tam 6'da bendeydi ve doğrudan benim dolaba yöneldik. Çok kafa yormadan elime ilk gelen siyah elbisemi askısından çıkararak üstüme geçirdim makyajımı da hafif tuttum, maşa ile iri dalgalar halinde yaptığım saçlarımın omuzlarımdan aşağı dökülmesine izin verdim. Siyah elbisenin ince askılarıyla beraber derin bir sırt dekoltesi vardı. Ezgi ve Didem ise benim ruh halimin tam aksine oldukça şık giyinmişlerdi.

Geldiğimiz mekan büyük bir karaoke barıydı. İçeri adımımı attığım an yüksek müzik sesi ve keyifli sohbet sesleri bir gümbürtü gibi etrafımızı sardı. Her yer dolu gibiydi, gelişigüzel etrafa yerleştirilen uzun ayaklı masalar bile öğrenciler tarafından çevrilmişti. Bazıları ise sahnenin önüne geçmiş dans ediyorlardı.

Etrafa biraz daha dikkatli baktığımda dans pistine doğru boş alan gördüm. "kızlar şurada boş oraya gidelim " dedim parmağımla işaret ettiğim yeri göstererek. Sesimi duyurmak için bağırmak zorunda kalmıştım. Hep beraber gösterdiğim yere giderken tamamen bulunduğum duruma zıttım. Açıkçası hiç keyfim yoktu. Ezgi ve Didem mutluca içeceklerini içerken bende onlar üzülmesin diye yalandan mutluymuşum gibi davranıyordum.

ACIMASIZ  [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin