-21-

11.6K 658 215
                                    


Esen'den...

Enis'in avucundaki ellerim titremeye başladı. Direkt gözlerime bakıyordu. Ah bu kadar güzel bakma be adam!

Bayılacak mıyım? Olmayan tansiyonum mu düştü ne oldu? Ah. İçim yanıyor.

"N-Nasıl?" diyebildim kekeleyerek. Enis bir elimi bırakıp saçlarını dağıttı. O güzel kokusu içime doldu. Bu gelip geçici bir hoşlanma mı yoksa daha derin bir şey mi? "Boşver. Saçmaladım." dedi Enis ve yavaşça diğer elimi bıraktı. Bir şey yap Esen. Yoksa bir daha yapamazsın. Hadi!

"Enis. Benden hoşlansaydın seni çok severdim." dedim hızla. Ne saçma bir cümle oldu bu! Odun kız. Aptal kız. Salak kız. Hepsi ben.

"O zaman... hadi gidelim." dedi Enis ve önden gitmeye başladı. Koşarak ona yetiştim. Ama içim acıdı sanki. Daha farklı şeyler beklemiştim.

1-Sen bu kadar salakken o şeyleri daha çok beklersin Esen İnan.

2-Bu çocuk bu kadar karışıkken onu zor elde edersin.

3-Aşık olup acı çekecek kadar aptalsın.

4-Bu madde yok.

Yavaşça eve geldik. Rüya abla bizi büyük bir heyecanla karşıladı. Eh tabi. Baran'ın sevgilisi olacağına inanmak zor. Bu fare filden daha ağır ya da domuzlar mordur demekle aynı kapıya çıkıyor. İmkansız.

"Şahit. Enis bu abim, Rüya abla, eniştem ve yengem." dedim herkesi göstererek. Bu dörtlü hep birlikte takılıyor. Neden ya neden? 

"Merhaba." dedi Enis kısa bir selamla. Hey adamım bu hareket çok havalı.

"Otur canım şuraya. Her şeyi kelimesi kelimesine istiyorum." dedi Rüya abla ve Enis'i sandalyeye oturttu. Yandın oğlum sen. O bir seçkin kızı ve sen zavallı sıradan bir erkeksin.

Ah ah...gitti adamım!

☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮

Yağmur'dan...

Parmağımı denize soktum. Buz gibi.

Yolda bir alışveriş merkezinde durup bikini ve iki parça üst aldık. Parası Bora'dan çıktı tabi. Beni zorla getiren o. Birde ben mi para vereceğim? Buradan koca bir 'nah' yolluyorum.

"Bugün girecek misin sevgilim?" dedi Bora hemen arkamdaydı. Bu adam... ah yaydığı enerjiye bakar mısın?

"Sevgiline de sana da..." dedim ama sustum. Şimdi burada bağırıp olay çıkarırdım da insanlar var etrafta. "Ee devamı?" dedi Bora tek kaşını kaldırıp pis pis gülerek. Ağzına vuracağım şimdi!

"Sus Allahın cezası." dedim  ve suyun soğukluğunu umursamadan ilerledim. Bir... iki... üç... dört... ah nefesim hızlandı. Çok soğuk!

Bora'nın sıcak elini belimde hissettim. Gel öp bari oğlum. Bir onu yapmadın yani. Elimle itmeye çalıştım ama beni daha çok kendine çekti. Bak bak. Tehlikeli sulardasın...

"Çek!" diye çemkirdim. Ama beni umursamadı bile. Vay arkadaş! "Sevgiline çemkirme." dedi Bora ve suda daha da ilerledi. Beni de sürükledi tabi. Üçe kadar sayıyorum bırakmazsa dalıyorum.

Bir...

İki...

"Ne düşündüğünü biliyorum. O yüzden..." dedi Bora ve hızla kendimi sularda buldum. Dalmak derken o dalmak değildi. Donuyorum. İşin kötüsü şu herife sarılmış olmam. Pislik bilerek yaptı!

Yüzeye çıkıp nefes alır almaz gülerek bana bakan Bora'ya yumruk attım. Erkek gibi güçlü olmak isterdim. Şunu adam etmek için. "Ben çıkıyorum." dedim sinirle.

Benden SanaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin