Tanıtım

68.9K 1K 147
                                    

TANITIM

Yağız Seçkin. On yedi yaşında. Doğa kolejinde lise üçüncü sınıf öğrencisi. Üçüzleri, ablası ve kuzenleriyle mutlu bir yaşam sürerken o gün bir şey olur.

Yağız Seçkin'in yanına bir kız oturur. Seçkin olması onun her alan, dal, konuda birinci olmasını gerektirir tabi ki. Ama Yağız Seçkin'in tek bir zaafı var. Kadınlar. Onları anlaşılması zor, bir insanı lafıyla öldürme yeteneğine sahip, vahşi, yırtıcı yaratıklar olarak görüyor.

Tabi kızları sevmemesinin bir diğer nedeni de birinci sınıftayken yanına oturan kızın kolunu tırmalaması da olabilir. Neyse önemli olan kızları sevmemesi.

Kızları sevmiyor. Asla ve asla aşık olmayacak. ASLA. ASLA. BELKİ...

********

Hira Aksoy. Bir erkeğin yanına oturmayı hiç istememişti. Hele bu erkek Yağız Seçkin ise. Onun kolunu tırmaladığı günü dün gibi hatırlıyordu. Ve yıllar sonra yine onun yanına oturmuştu. Üstelik bu sefer... gençlerdi. Farklı istekleri, arzuları vardı.

Hira göz ucuyla Yağız'a baktı. Ne kadar da yakışıklıydı. Seçkin kanına özgü sarı saçları ve mavi gözleri harika bir uyum içindeydi. Hafifçe güldü Hira. Belki dost olabilirlerdi.

**********

Bu benden sana son sözler. Seni sensiz sevdim ben ve biliyorum hep böyle olacağını. Ama yine de sende sevemez misin beni?

**********

Bu benden sana son sözler. Sessizce bağlandım sana. Kendimden bile sakındım seni. Şimdi soruyorum, sende sevemez misin beni?

***********

Benden SanaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin