dag 24

88 9 3
                                    

Lief dagboek,

Pff. Ben je ook zo moe de laatste tijd? Het is nog steeds vakantie (nu nog wel, praat er niet over >;( ) Vakantie betekent bij mij uitslapen en leuke dingen doen, maar op de een of andere maniet lukt het niet meer. Ik lig 's avonds wakker tot een uur of twee en wordt 's morgens rond negen uur weer wakker. Daar is maar een oplossing voor en dat ik gewoon blijven liggen :D. Mijn moeder zegt dat het aan het weer ligt en dat iedereen van die dagen heeft dat ze super moe zijn. Dat moeten we dan maar geloven he?

Verder gaat het super met mij. Hoe gaat het met jou, dagboek? Ik heb er ook weer ene kleine verslaving bij. Nouja eigenlijk had ik deze al. Voordat ik op vakantie ging heb ik een doosje autodrop gekocht. Dat ken je vast wel he? Het is zo zo zo lekker :) Ik ben blij dat ik het weer lekker vind. Natuurlijk heb ik zoals waarschijnlijk zoals elk ander meisje moeten dealen met onzekerheden. (moet ik hier over schrijven? Zet het in een comment) 

Wist je dat mensen langer zonder eten dan zonder slaap kunnen? Je kunt gemiddeld tien dagen zonder slaap, terwijl dit voor eten een paar weken is.

Terwijl ik deze weetjes opzocht zag ik ook nog tips staan over slapen. Je moet je ontspannen en je concentreren op je ademhaling. Dat is dus een ding wat ik echt niet ga doen. Ik heb er een hekel aan als ik ga letten op mijn ademhaling, omdat ik bang ben dat het daarna niet meer vanzelf gaat. Snap je? Waarschijnlijk niet en ben ik gewoon een beetje gestoord maar ach... Ik kan ermee leven. Het is hetzelfde verhaal bij knipperen, slikken en dat soort dingen. Ben ik eve blij dat dat  niet voor mijn hartslag telt! haha.

Zijn jullie al moe geworden van mijn gezeur over slapen? Oke dat was de slechtste grap die ik ook heb gemaakt. Ik moet maar snel stoppen.

Weltrusten!!! xx Anne

Dagboek van een directionerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu