dag 15

256 15 3
                                    

Lief dagboek,

Het heeft even geduurd, maar hier ben ik weer. Ik heb over een week weer toetsweek dus ik ben lekker druk. Ik zal de komende dagen dus ook weinig schrijven.

Laatst had ik rijles en dan moet je alles verzetten naar hoe jij bent ivm lengte enzo. Mijn rij-instructrice zei dat ze dacht dat ik een model was. Ik ben namelijk lang en ze vond me knap. Dat heeft me aan het denken gezet. Ik zou eigenlijk best wel een model willen zijn. Het lijkt me een leuk beroep en als je het een beetje goed doet kun je ook belangrijke boodschappen overbrengen. Bijvoorbeeld over beslissingen in het leven enzo. Mijn geloof, ik ben christelijk, zegt namelijk dat je mensen moet overtuigen. Maar je kunt ook mensen helpen door wat je doet en wat je zegt. Ik ken namelijk veel mensen die onzeker zijn of zich niet goed voelen over zichzelf en dat is nergens voor nodig. Wauw, ik ga hier wel heel diep op in he?

Verder had ik op school niet zo veel tr doen onder de les dus ging ik rekenen. We moeten nog 160 dagen wachten voor one direction in Nederland komt. Ow yeah! Ik heb er zoveel zin in, dat kan ik echt niet op een papiertje schrijven.

Nu nog het feitje. Kangeroo's kunnen niet achteruitlopen. Arme kangeroo. Straks mist ie een afslag, moet ie helemaal terug ;) nou, ik weet niet wanneer ik je weer spreek dus tot dan ;)

Doeii
Anne

Dagboek van een directionerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu