dag 10

301 19 8
                                    

Lief dagboek, 

Daar ben ik eindelijk weer! Ik heb echt hele leuke kerstdagen gehad. Veel gegeten, veel gedaan. Ik heb gewoon mijn eigen kerstbal gemaakt. Hoe cool is dat? ;P 

En wauw dit jaar is zo vet snel gegaan! gewoon nog 4 dagen en het is alweer 2014. Ik heb zin in 2014, als het goed is gaan er leuke dingen gebeuren zoals mijn diploma, mijn rijbewijs en niet te vergeten one direction :D Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven! Ik sta in het paarse vak, dat is dus rechts naast het podium :O Ik heb van een paar mensen gehoord dat ze ook gaan dus ik hoop dat ik ze kan ontmoeten, maar ik denk het niet door de drukte. Ik heb mijn ticket aan een prikbord hangen in mijn kamer en elke nacht voordat ik ga slapen kijk ik er naar. Wauw dat klinkt heel erg raar, maar ik bedoel gewoon zo'n  snelle blik, niet zo'n verliefde blik. Ach je begrijpt me. Dus... Dan kijk ik erna en denk ik wow.. Ik ben nu volgens mij 2 jaar directioner. Een directioner die er niet eens voor uit durfde te komen en kijk waar ik nu ben! Ik ga gewoon naar een concert van ze! 

Ik weet nog goed dat ik directioner werd. Ik kreeg een tijdschrift van iemand en daar zat een poster in van Harry. Ik vond hem echt superknap dus ik ging verder zoeken wie hij was enzo. Ik weet nog dat ik op youtube ging zoeken en me stuk heb gelachen om hun funny moments filmpjes. Daar heb ik nog steeds geen spijt van en ik ben super blij met al mijn vrienden uit de 1D family :) 

Volgens mij hebben directioners ook iets met eenhoorns, maar dat kan ook aan mijzelf liggen. Vandaar dat het weetje van vandaag gaat over eenhoorns. Ik weet natuurlijk wel dat ze niet bestaan, maar toch zijn het zulke mooie dieren. Wist je dat een eenhoorn alleen te zien is bij volle maan en bij een vijver? Dan nog maar een weetje over echte dieren. Het (bijna) naamgenootje de eekhoorn houd niet van zon. Wie houdt er nou niet van de zon. Lekker warm toch? 

Nou, ik vind dat ik goed mijn best heb gedaan op dit stuk, dus ik stop er maar mee. Morgen weer een nieuw stuk. Doeiii

Dagboek van een directionerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu