dag 22

113 16 1
                                    

Lief dagboek,

Ik word echt helemaal gek. Je hebt vast wel gehoord over het hele Zayn en Louis roken wiet gebeuren. Alleen omdat ze beroemd zijn is dat een probleem? Kom op zeg. Iedereen heeft wel eens iets gedaan wat niet mag. Iedereen heeft wel een gerookt, drugs gebruikt of iets gestolen ofzo. I don't care!! Laat ze gewoon met rust. En het ergste vind ik nog wel hoe mensen erop gaan reageren. Mensen verscheuren hun tickets, verlaten de fandom enzovoort. Geef die kaartjes maar hier hoor. Daarbij zijn er nu ouders die hun kinderen niet meer naar het concert laten gaan. Tegen die ouders wil ik zeggen, laat ze gaan of ik kom je halen. Oke, het is erg wat ze hebben gedaan, maar dit is toch een belachelijke reactie? Het gaat toch om de muziek die ze maken? Niet om wat de jongens doen. 

Nou, dat moest ik even kwijt. De examens zitten er trouwens op, maar nu is mijn mobiel weer naar de maan. Ben hem twee weken kwijt, dus ik kan weer niet updaten op wattpad . :(  Arme ik... Grapje natuurlijk. Maar het komt wel slecht uit. Ik had nu mooi de tijd om te schrijven en dan gaat ie stuk. Over twee weken ga ik volle dagen aan het werk, dus heb ik ook weer geen tijd. :(

En dan weer eens een toepasselijk feitje: Wist je dat er nog NOOIT iemand dood is gegaan aan wiet? Het is verslavend voor je lichaam en geest, maar niet zo schadelijk dat je eraan overlijdt. No problem dus ;) 

Met die gedachte kan ik wel weer rustig slapen hoor :)

Xx Anne

Dagboek van een directionerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu