dag 7

356 22 7
                                    

Hello dagboek, 

Ik zeg nu alvast dat het stukje van vandaag niet zo lang wordt. Ik heb het zo druk ookal is het bijna vakantie. Je moet voor de vakantie nog snel even dit doen en dat en dat en aah.. ik word gek!!!

Ik weet niet waarom maar ik lees de laatste tijd vaak dingen over koffie. Oke dat klonk heel raar. Ik ga het even proberen uit te leggen. Natuurlijk door one direction, starbucks enzo. Maar gewoon koffie. Ik weet het niet. Ik lees het vaak laatst. In de krant, in boeken, op wattpad overal. Dat wou ik even opschrijven, niet dat het wat boeit ofzo.

Daar gaat mijn weetje ook over. Koffie is de meest gedronken drank in Nederland. En als je in google intypt koffie weetjes krijg je zoveel resultaten. WIl je weten hoeveel? Wacht even... ongeveer 200.000! Wat moet je met zoveel. Een weetje is genoeg ;) 

Dat ik laatst vertelde dat ik naar de hunger games zou gaan ging toen niet door. Waarschijnlijk gaan we nu vrijdag. Ik ga vertellen hoe die was.

En vandaag gebeld naar de winkel. Morgen ga ik This is us kopen. Ze wouden hem niet  voor me achterhouden omdat 'ie officieel morgen pas uitkomt :( Gezeur. Geef me gewoon die dvd dan ben ik het komende jaar zoet als een suikerklontje :) Gewoon hopen dat de dvd er morgen nog is. 

Ik maak het alweer veel te lang met mijn nutteloze geklets haha. Tot morgen!!

Groetjes Anne :)

Dagboek van een directionerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu