dag 13

250 16 3
                                    

Lief dagboek,

Even een stukje tussendoor, want ik ben alweer beladen met huiswerk. *snik snik* Vandaag is school weer begonnen. Ik denk voor de meeste kinderen zo'n beetje. Ik wou nog wel een weekje extra vakantie. Geen problemen mee hoor. ;)

Het volgende weetje komt rechtstreeks van internet en kan best handig zijn. "Één van service onderdelen bij de Mc Donalds is dat je eten goed moet zijn. Wanneer dit niet het geval is heb je het recht op een nieuw product van wat je besteld hebt. Voorbeelden hiervan zijn: koude friet, taaie friet, friet met een rare smaak, er zit iets op je hamburger waarvan je hebt aangegeven dit niet te willen of zelfs dat je het gewoon niet lekker vind smaken." Ofterwijl eerst alles opeten, dan uitkotsen en dan nieuwe bestellen. Iets te ranzig? sorry ;) 

Ik was afgelopen zater bij familie en die hadden een super schattig poesje. Een zwarte kitten van misschien 10 cm groot. Zoo lief :) Wist je het patroon op de neus van een kat uniek is? Je kunt het dus vergelijken met een vingerafdruk. Stiekem heb ik dat katje in mijn tas gestopt en meegenomen naar huis. Ow ik wou dat ik dat had gedaan. Ik ben verliefd... <3

En heb je wel eens gehoord van een krokandel (kroket en frikandel samen) of een labradoedel (labrador en poedel)? Daar begon mijn familie laatst een keer over. Ik had er nog nooit van gehoord maar het blijkt dus te bestaan. Geef mij maar gewoon die zwarte kitten! 

Xx Anne

Dagboek van een directionerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu