dag 9

302 17 8
                                    

Lief dagboek,

Je hebt vast wel gemerkt dat ik wat minder schrijf, maar dat komt door de feestdagen. Van die onverwachte visite, onverwachte uitjes en dan denken het is wel leuk, maarja dan kom ik niet meer aan schrijven toe. Maar tot nu toe heb ik een leuke vakantie hoor.

Ik heb this is us al drie keer helemaal gekeken. Love it so much! Ik weet niet wat mij favoriete stuk is want het is allemaal leuk! :)

Ik heb eigenlijk nu al zin om te stoppen met schrijven. Het is koud en het waait nu. Ik zou eigenlijk al in bed moeten liggen. Hij staart me aan, maar ik wil dit schrijven. Ken je dat? Nog even snel dit en dat doen terwijl je wilt slapen. Hate it :(

Voor deze keer heb ik weer een dierenweetje of eigenlijk meer een vraag. Wie was er eerder, de kip of het ei. Het kan allebei. Want uit het ei komt de kip, maar de kip legt het ei. Daar kun je urenlang op doorgaan...

Vandaag is het de avond voor kerstavond. Het is kwart voor twaalf en ik wacht tot het twaalf uur is. Louis' verjaardag. Dan stuur ik een tweet en ga slapen. Één tweet, want 1x happy birthday zeggen is genoeg toch?

Nou, ik ga weer wachten. Ow en trouwens wees niet boos als ik niet schrijf, ik ben ook een doodnormaal meisje met een druk bezet leven.

Anne

Dagboek van een directionerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu