dag 3

501 25 7
                                    

Lief dagboek, 

Het is Sinterklaas vandaag. Niet mijn favoriete feest, maar het is wel geinig. Vandaag al een paar keer Sinterklaas zien rondlopen in winkels en scholen haha. Wat kan die man zich snel verplaatsen zeg! Vanavond vieren wij het. Ik hoop echt op Midnight memories! Tot vanavond dan maar!

Anne

 ***

We hebben net Sinterklaas gevierd en raad eens? Ik heb geen midnight memories gekregen :( Maar het is beter!! Ik heb concertkaarten! Waauw!! En echte!!! Ik ga naar one direction! Ik moet nog zoveel regelen. Wat moet ik aan, hoe doe ik mijn haar? Maar dat komt later. Nu eerst genieten van het feit dat ik ze heb. Verder heb ik nog een chocoladeletter en wat kleine cadeaus gekregen als een armband. 

Om maar even in de Sinterklaas stemming te blijven. Wist je dat het oudste sinterklaas liedje zie de maan schijnt door de bomen is. Lekker toepasselijk vandaag. Het stromde zo hard. Het is chocolademelkwarmekledingsneeuwpop weer (kon je dat lezen ;D). Gewoon lekker warm binnen zitten bij de open haard met chocolademelk en gewoon gezelligheid. Ik hou van de maand december. Behalve van de kou. Ik voel me soms net een ijsbeer op deze dagen. Ik ben ook best wel benieuwd wat 1D doet op deze dagen. Ik denk dat ze naar familie zouden gaan. Want daar moet je zijn met de kerst. Dat is het leukst vind ik. Ik praat alweer veel te lang over nutteloze dingen. 

See ya! Xxx

-----------------

Hey, Ik hoop dat het nu een beetje duidelijker wordt. Ik vier morgen pas Sinterklaas. Hebben jullie nog wat leuks gekregen? Xx Inlinn 

Dagboek van een directionerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu