dag 2

611 26 9
                                    

Hey dagboek,

Ik ben best benieuwd of ik het vol kan houden. Elke dag schrijven in een dagboek, maar ik wil het proberenIk ben zo verdrietig. Mijn moeder heeft mijn XXL poster gescheurd van de jongens. Nu is mijn muur zo leeg. Ik kon hem niet meer maken, want hij is compleet doormidden. Maar mijn moeder is zo lief. Ze heeft een tijdschrift voor me gehaald waar een nieuwe poster in zat. Ze is zo lief. 

Verder heb ik vandaag weinig interessants meegemaakt, of tenminste niet genoeg om over te schrijven. Morgen is het sinterklaas. Ik heb er zo'n zin in. Ik heb midnight memories gevraagd, maar ik denk niet dat ik die krijg. Ach, pepernoten zijn ook goed. (NIET DUS!!) Misschien krijg ik wel concert kaartjes! Of zelfs een meet & greet!! Dat zou zo leuk zijn. :)

En even terug komend op de vogel pindakaas van gisteren... Dat sloeg helemaal nergens op, maar ik heb er een goed idee door gekregen. In plaats van het gezeur over mijn leven doe ik elke keer op het eind een leuk weetje. Dan leer je ook nog wat terwijl je dit leest. Ik hoop in ieder geval dat niemand dit leest. Een dagboek is prive, daar kun je je hele hart in uitstorten en niet dingen die anderen mogen lezen. Haha, ik heb nu een leuk idee voor een feitje. Wist je dat 86% van de Nederlanders nieuwsgierig is? We zijn namelijk bang om dom over te komen op anderen. Nu niet denken dat ik super slim ben hoor, ik ben ook gewoon een tiener met internet ;D Tot morgen.

Liefs, Anne

P.S. Heb vandaag een jongen gezien die op Louis leek! Ik ga maar eens uitzoeken wie dat is....

Dagboek van een directionerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu