Kapitel 20

14K 299 76
                                    

Detta kapitel är skrivet av grymma MatildaAndersson3 som hon heter här på wattpad! Kolla gärna in hennes noveller också. Jag läser "blind love" och ääääälskar den!
Så, tack till dig!

•Allisons Perspektiv•

"Vill du köra?!" Ropade Ogge för att kunna överösta vindmotståndet, han stod bakom ratten på båten. Vi flög över vattnet och vinden slet i mitt hår. Tack.. Där var en halvtimmes hårfixning bortkastad...

Jag såg på Ogge. Han log mot mig på det där sättet som gav mig pirr i magen och saktade ner farten lite.

"Vill du köra?" Upprepade han - den här gången i normalt pratton - och gestikulerade mot ratten.

Jag rättade till flytvästen som Ogge innan tvingat på mig, även om jag tjafsat emot och sagt att man ser ut som en överviktig valross i den så hade han bara svarat 'vill du drunkna eller?'. Vilket var en av sakerna som jag inte ville men kändes som om jag skulle göra så fort vi mött upp de andra killarna på bryggan.

Lugn var visst ett ord de inte kunde då de tramsade runt och höll på att knuffa på varandra som 5 åringar. Sedan gillade de visst att nästan knuffa i varandra i vattnet som jag märkte när Oscar tagit tag i min överarm och halvknuffat mig över kanten på den smala bryggan. Som tur var släppte han aldrig taget om min arm så han drog enkelt tillbaks mig.

Men vid det laget hade mitt hjärta hunnit slå 1000 slag. Just på den lilla sekunden. Bra början att lära känna varandra känner jag.. Skrämma livet ur mig.

Ogge hade visst märkt det och sa till killarna att lugna sig, vilket de gjorde.

Jag skulle precis öppna munnen för att svara på Ogges fråga när någon kom före.

"Ja tack!" Felix hoppade smidigt förbi mig och fram till ratten. Han ställde sig framför den och tryckte gasen i botten. Ingen verkade riktigt förberedd och flög därför bakåt, jag ramlade av från den slags bänklikande saken och stackars Ogge som fortfarande stod upp tappade balansen och hamnade på det fuktiga båtgolvet. Med mig under...

"Eh..." Kom ut ur min mun när hans huvud var så nära mitt att hans andetag fläktade mig i ansiktet. Hans ögon såg in i mina och han själv verkade inte riktigt heller kunna komma på något vettigt att säga eller göra. "Hej?"

Där ville jag slå till mig själv. Men istället log jag lite blygt. Sakta men säkert kände jag värmen som spred sig över mina kinder och även i magen.

"Hej." Svarade han, fortfarande med sin blick fäst i mina ögon.

"Ska ni kyssas någon gång eller?" Sa Oscar som satt på 'bänken' bakom mig, vilket gjorde att jag nu nästan låg mellan hans ben. Jag kunde höra hans flin.

"Nej vi kommer inte kyssas kanske sen men inte nu okej inte sen heller jag tror inte vi har ett sådant förhållande än eller ne..."

"Oscar, andas." Avbröt jag Ogge och gav honom en lite road blick. Han såg ner men jag kunde ändå se att hans kinder blev röda. Sedan reste han sig bort från mig och hjälpte mig upp. Vi satte oss tillbaks där jag innan suttit.

Min blick for över skärgården. Då och då kunde man se små röda hus vid bergens ände. Ibland även människor som badade.

"Blä.." Hörde bakom mig. Jag vände på huvudet, likaså Ogge och såg Oscar som tog ut något ur munnen med en äcklad min. "Jag tror detta tillhör dig Allison." Sa han och visade upp ett brun blont hårstrå som han sedan släppte och lät flyga iväg över vattnet.

"Sweet revenge you know." Sa jag med ett flin och blinkade med ena ögat.

Vi fortsatte åka runt på vattnet med en galen chaufför och åkte sedan tillbaks in mot bryggan.

Jag kan inte älska dig - o.mDär berättelser lever. Upptäck nu