Kapitel 18

13.3K 304 27
                                    

"Men ta den bara i handen och stoppa in den i munnen" säger Ogge och nickar ner mot bordet.
Jag brister ut i ett högt skratt och sätter handen för munnen då jag hatar hur mina tänder ser ut, fastän jag alltid får positiva kommentarer om dom så hatar jag dom.
Ogge rynkar på pannan när jag faller bak på soffan och lägger händerna över magen. Det är såhär jag blir när jag är trött, helt flamsig. Ogge är väldigt trög eftersom han inte fattar någonting, han bara sitter där och ser ut som ett frågetecken.
"Vad?" Frågar han när jag väl lugnar ner mig.
Jag sätter mig upp och gömmer huvudet mot hans axel.
"Hördu du inte hur fel det där lät?" Frågar jag.
Han blir tyst en stund innan han också börjar skratta med mig, dock inte lika högt och mongol liknande skratt som jag hade, men han skrattar iallafall.
"Oj, men jag menade inte så. Jag snackar om pizza men du kanske snackar om något annat" säger han och flinar mot mig.
Jag skakar och slår till han löst på armen.
"Euw nej det gör jag inte, vem som helst skulle ha tolkat det där fel" säger jag och han höjer på ögonbrynen.
"Mm visst va. Men ta pizzan i händerna och stoppa in pizzan i munnen sen tuggar du på pizzan och så har du ätit pizza med händerna" säger han med betoning på ordet pizzan och pizza hela tiden.
Jag skrattar och tar äcklat tag i en kant av en liten och smal pizza bit, lyfter upp den och håller upp den med hjälp av min andra hand också.
"Detta är så äckligt!" Säger jag och kollar på Ogge som bara sitter och små skrattar åt mig.
"Ät den då baraaaaa" säger han och kollar uppmanande på mig.
Jag behåller kvar min äckliga min och tar en tugga av pizzan innan jag slänger ner den på kartongen igen.
Ogge klappar händerna och skrattar åt mig, så att han visar tänderna och jag kan inget annat än att bli alldeles varm inombords av hans fina leende. Generat kollar jag bort från honom och låter mitt hår falla ner över mitt ansikte så att jag döljer rodnande.
"Inte behöver du bli generad över att du äter pizza med händerna eller?" Skrattar han och lägger håret bakom mitt öra så att mitt ansikte blir tydligt.
Jo, om han bara visste anledning till varför jag är generad.
"Nu då?" Frågar jag och kollar upp mina fingrar som redan hunnit blivit flottiga. Otroligt äckligt.
"Nu torkar man av sig, som du gör när du annars blir kladdig om händerna" säger Ogge och tar mina händer i sina där det nu ligger papper. Han torkar av dom och lägger sedan pappret på kartongen där det finns plats.
Jag skrattar och tar upp pizzan igen, tar en tugga och kollar på Ogge som kollar imponerat på mig.
"Du lär dig" flinar han, tar åt sig en egen pizza bit och stoppar in den i munnen.
Ogges perspektiv
Pizzan är uppäten och två filmer är kollade på. Nu är vi inne på den tredje som är "Charlie st cloud". Vad jag har hört så är det en gråt film, vilket jag inte klagar på då jag har en bra anledning till att krama om Allison. Hoppas hon gråter bara, annars kan jag ju inte krama henne bara sådär. Det skulle ju vara konstigt.
Men när vi kommit in i filmen och hans bror dör så hör jag snyftningar bredvid mig. Försiktigt kollar jag dit och ser tårar rinna ner för Allisons ögon. Jag ler svagt.
"Allison" säger jag lågt och hon kollar mot mig.
"Kom" säger jag och sträcker ut mina armar.
Hon kollar ner i min famn och ler svagt innan hon låter mig lägga sina armar om henne. Huvudet lutar hon mot mitt bröst och jag ler. Det här är så mysigt och säkert något som de flesta killar önskar att de kunna ha så nu, att hålla om tjejen man gillar.
Vänta, va?
Gillar jag Allison?
Jag kollar ner på hennes huvud, följer blicken längs hennes arm och stannar med den på hennes hand som ligger över min mage, bara några centimeter ifrån min hand. Försiktigt tar jag tag i den och flätar ihop våra fingrar. När hon gör detsamma pirrar hela min kropp till.
Jo, jag gillar Allison.



Förlåt, igen för den dåliga uppdateringen. Men har så otroligt svårt att skriva kapitel till den här, som jag sagt förut. Så därför blir det segt. Men jag tror ändå på den här och vet att den kommer bli bra, så jag tänker inte lägga ner den. Ska även försöka uppdatera bättre :)
Om ni vill så får ni gärna läsa min andra story här på wattpad (om ni inte gör det då) "du är inte den jag trodde" heter den och där uppdaterar jag betydligt mycket oftare!

Jag kan inte älska dig - o.mDär berättelser lever. Upptäck nu