💢🖤💢

457 34 36
                                    

Hey ben yazarımız changes şarkısı açıksa başlıyalım.

Biricik sevgilim jeon jungkook'a..

Flashback

Jimin bu mektubu yazarken zaten olabilecek herşeyi yazmıştı ama jungkook ile araların da ki ilişki başkaydı o yüzden mektubu biraz değiştirdi ve bunu yaparken sessiz ağlamak zorundaydı jungkook uyanmamalıydı. Dudağını ısırmaktan patlatmıştı ama bunu umursamadı jimin. Bu son dudak patlama olayıydı sonuçta artık ağlamayacaktı artık hayalini gerçekleştirecekdi. Aydınlıkta ağlamak yoktu. Mektubu yerine koydu ve jungkook'a yaklaştı. Onu incelerken deli gibi ağlamak istiyordu. Zaten yapıyordu. Eğilip jungkook'un tüm yüzünü öptü dudaklarına masum bir öpücük kondurdu.

-özür dilerim sevgilim, Seni seviyorum. Kendine iyi bak.

Ve jimin evi zor da olsa terk etti.

Flashback end.

Jungkook mektubu ve yazıyı görünce olabilecek şey yüzünden kafasını hızlıca salladı. Göz yaşlarına engel olmayı bırakmıştı artık kendi kendine akıyordu yaşlar zaten, Onu dinlemeden.

Jungkook mektubu kenara koyup Bi oraya bir buraya gitmeye başladı.

Şu an öyle savunmasızdı ki..

Korkuyordu. Orada, herşey yazıyor olabilirdi ve bu jungkook'u korkudan titretiyordu. Jungkook kendiyle verdiği savaştan sonra mektubu okuma cesareti buldu kendin de.

Biricik sevgilim jeon jungkook'a..

Jungkook ben aslın da nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum. Doğru düzgün yazamıyorum özür dilerim bazen insanların tanrı ile yalnız kalması gerekir bunu bilirsin. Uzun zamandır beri tanrıyla bir konuşma gerçekleştirmem gerekiyordu ve şu an o konuşma için hazırlık yapıyorum sen bunu okurken ben tanrı ile konuşmamı bitirmiş olacağım. Sen bunu okumayı bitirdiğin de yıllardır bana arkasını dönmüş olan tanrı bana bakıp gülümseyerek beni kollarına saracak sevgilim aynı senin sevginle emin olabilirsin.

Bilirsin okul da sessiz bir çocuktum. Artık tanrıya gideceksem senin herşeyi bilmen gerekiyor. Bunun sebebi min yoongi'ydi. Belki bunu anlamışsındır zaten. Ben zor bir zamandan geçtim jungkook.
Kendimden ve bedenimden nefret ettim sarılacak kimsem yoktu jungkook tanrı bile arkasını dönmüştü. Herkese yalvardım kimse dönüp bana bakmadı  en ihtiyacım olduğu zaman kimse beni yanın da istemedi sevdiğim. O zamandan beri tanrıyla barışmayı ve onu ziyaret etmeyi planlıyordum. Daha erken yapacaktım ama sen geldin. Yapamadım. Min yoongi yüzündendi. Yemin ederim hayatımı o bitirdi. Beni yaşayan bir ölüye dönüştürdü. Jungkook sana yemin ederim rızam yoktu sevgilim. Beni döverken ona dur demek istedim ama sesim çıkmadı, bana dokunmaya başladığın da yüzüne tükürmek istedim ama boğazım kurumuştu. Pis elleri üzerim de gezerken ruhumu tanrının yanına çoktan göndermiştim. O gece orada tek ve çıplak kaldığım da göz yaşlarım bana gereksiz biri olduğumu söyledi ve ben buna inandım. Öyleydim jungkook. Hala öyleyim .  Okul da bu yüzden konuşmadım kimseyle yoongi beni hep sıkıştırdı ama yemin ederim ki onu artık sevmiyordum jungkook. Canımı her teması yakıyordu. Hatta herkesin temasları o günü hissetiriyordu ve ben akşamları yurt da titreyerek ağlıyordum. Jungkook sevgilim? Benden şu an nefret etmiyorsun dimi? Sen de benden nefret edersen beni seven kimse kalmayacak. Lütfen beni sev seni seviyorum.

Şu an en sevdiğim şarkı çalıyor. Changes. O gün sen de bu şarkıyı söyledin ve ben sana bir kere daha tutuldum. Sesin çok güzel bu arada. Bu şarkı sana çok yakıştı. Bunu ben tanrıylayken ikimize söyler misin? Belki o da sever.

Ailemden bahsetmedim. Aslında kimseye bahsetmedim,hoseok'a bile. Sevgilim. Bu biraz zor olacak.

Ben çocukluğumdan beri asla sevgiyi tatmamış biriyim. Her seferin de çok seviyorum jungkook ama kimse beni sevmiyor? Sen de onlar gibi yapmazsın değil mi sevgilim? Annem beni çöp olarak gördüğünü söylerdi. Dövmezdi ama ettiği laflar o kadar ağırdı ki ben.. Ben intihar etmeyi denedim. Yapamadığım  da babam bir beceriksiz olduğumu söylüyerek beni çok dövdü. Dudağım ilk defa o gün patladı. Sonra ben sessizce ağlamaya çalışırken çok sert ısırıyorum diye patlardı. Sonra yoongi bana tokat atıp dövünce patlamaya başladı. Ama dudaklarımı sen patlatmadın aksine sevdin. Seni seviyorum.

Baba sevgisi almamak çok kötü birşey bunu iyi biliyorum. Kendime bu yüzden birdaha acıyorum sevdiğim. Özür dilerim

Sana laik olmadığım için özür dilerim.

Sevgiye aç biri olduğum için özür dilerim.

Sana doyamadan tanrıya gidiyorum özür dilerim.

Seni ağlatmak istemedim özür dilerim.

Sevgilim. Ben gidiyorum artık park jimin yok. Merak etme seni hep seveceğim ve tanrıyla hep seni konuşacağız. Seni seviyorum.
Busan da ki beraber yürüyüş yaptığımız deniz de olacağım sevgilim. Tanrıyla orada buluşma kararı verdim.

Şimdi...

Tanrım,sarılabileceğim kimse kalmadı oraya geldiğim de kollarını bana sarar mısın?

İmza:

-seni seven park jimin

Singularity 'Where stories live. Discover now