I LOVE YOU

100 9 13
                                    

Merhaba uzun süre sonra yeni bir bölüm ile karşınızdayım, artık bu kitabı da bitirmenin zamanı geldi bu yüzden hemen yazıp bitireceğim diğer bölümlerde yakında gelir artık. Kitabın bitmesine 1-2 bölüm kaldı yani seriyi yakın zamanda bitirip başka ship kitapları yazmak istiyorum bu yüzden acele ile 2 kitabımı bitireceğim 1. bölüm güzel olduğunda SinHope kitabımı yayımlayacağım bu yüzden çok heyecanlıyım, iyi okumalar!

Şu an sadece 2 şeye odaklanmış durumdaydım. Min Yoongi'nin Eunha'ya gülmesi ve içimde oluşan tuhaf duygular. Nedense onu kıskanacak olmam bana çok tuhaf geliyordu tuhaf duygularımın kıskançlık olmaması için dua ediyordum. Eve dönene kadar ve evde de ful bunu düşünmüştüm. Yoongi yakışıklı bir adamdı ve kötü biri olmadığını biliyordum. Ne kadar onun ile zoraki bir şekilde evlenmiş olsam da bana hiç dokunmaya çalışmamıştı bile bundan dolayı ona minnettar bile olabilirdim. Yoongi aşık olunulacak bir adamdı ve onun itirafını duyduğumda kalbim çarpmıştı bunu kabul etmek lazım ama hiç sevgilisi olmamış bir ergen olduğum için bunun doğal olduğunu düşünmüştüm. Yoongi pijaması ile kapıyı açar açmaz hemen gözlerimi kapatıp uyuyor numarası yaptım. Adım seslerini duyabiliyordum. En sonunda yatağa yattıktan sonra başımda bir şeyler mırıldandı ama duyamamıştım çok kısık sesle konuşmuştu. Ardından alnımdaki baskıyla kalbim hızlı hızlı atmaya başlamıştı ve kelebek olduğundan şüphelendiğim bence fil olabilecek büyüklükte karnımda tepinmeler olmuştu. Bu adama kendimi kaptırmış olduğumu anlamış bulundum.

***

Dün gece gözüme hiç uyku girmemişti. Onu sevmek bana çok tuhaf gelmişti sonuçta zoraki bir şekilde evlendirildiğim adamdı o ve ona hiç bu tür tatlı duygular hissedeceğimi düşünmemişimdir. Bana itirafını edene kadar ondan sonsuza kadar nefret edeceğimi planlıyordum ama itirafı geldiği andan beri her zaman her dakika her yerde yanımda olsun olmasın onu düşünürken buluyordum kendimi  bunun anlamını da çok iyi biliyordum elbette ama kabul etmek istememiştim. Belki de daha uzun zaman önce vardı bu hisler ama ben hep itmiştim onu sevme düşüncesi bana küfür gibiydi. Daha fazla yatakta durmak istemediğim için kalktım. Bu gün hafta sonuydu evde kalıp tembellik yapabilirdim. Mutfağa girdiğimde yemek yapan bir Yoongi gördüğümde gülümsememe engel olamadım. O sırada sırıtırken Yoongi'nin beni görmesi isteyeceğim en son şeydi. "Günaydın prenses!" dediğinde prenses kelimesine sonra takılmaya karar verdim. "Günaydın."  o kahvaltıyı hazırlarken kenarda oturup onu izledim. O sırada benim ile iletişime giriyordu. En sonunda konu benim de aklımı kurcalayan bir noktaya geldi. "Beni hiç mi sevmiyorsun?" dediğinde kalbimin acıdığı hissettim bunu çok masumca sormuştu. "Beni sevmeni isterdim Umji." dediğinde dudaklarımdan hiç planlamadığım bir cümle dökülü verdi "Seni seviyorum Min Yoongi."

Evet bir bölümün daha sonuna geldik neden ise bu serinin kitapları kısa oluyor ama bu seriyi yazmak bence çok eğlenceli bitmesine az kalması beni mutlu ediyor umarım sizde seviyorsunuzdur bu seriyi eğer serinin tüm kitaplarını okumadıysanız profilimden girip seri kitaplarını ve diğer kitapları okuyabilirsiniz. Diğer bölümde görüşmek üzere dediğim gibi final çok yakın umarım kitabı seversiniz.

TEACHER//SUMJI✔Where stories live. Discover now