FRIENDS

141 19 0
                                    

Merhaba yeni bir bölüm ile karşınızdayım. Geciktiği için kusura bakmayın ama nedense ne ilham perim geldi ne de yazasım. Bundan dolayı özür dilerim. Her neyse sizi daha fazla tutmadan yeni bölüme bırakayım. İyi okumalar!

"Sonunda doğru yolu buldun." diyen Jungkook'a göz devirdim. "Hiç öyle göz devirme Bay Min'in hiç bir suçu yoktu o da senin gibi zorla evlendirildi." dediğinde onlara küçük bir ayrıntı olarak Bay Min'in dediği şeyi söylemediğimi fark ettim. "Ha size bir şey demeyi unuttum." önemsiz bir şeymiş gibi davranmaya başladım. "Bay Min sen benim ile zorla evlendin ben seni seviyordum dedi." dediğim de Yuju o anda içtiği suyu komple üzerime tükürdü. Jungkook gözlerini büyültüp ağzı açık kaldı. Sinb ise o sıra da bizi dinlemeden Hoseok sunbaeyi izliyordu. "Şanslı adam hem yakışıklı hem zengin ben bile aşık olurdum." diyen Jungkook'a yine göz devirdim. Yavaş yavaş üniversite 1'in sonuna yaklaşıyorduk. Bu süre boyunca hayatımız baya heyecanlı ilerlemişti. Bizim sert kızımız Sinb'nin aşık halleri Yuju ve Jimin sunbaenin tuhaf ilişkisi ve Jungkook'un evinde ki tuhaf kız. Sinb bize döndü. "Ben biraz önce doğru mu duydum yoksa Hoseok'un etkisiyle olmayan şeylerimi duyuyorum." dediğinde Yuju benden önce davrandı. "Doğru duydun." dediğinde Sinb bir iki saniye şaşkınca durdu. "Neyse bana ne ben sevgilimi izleyeyim." bir hafta önce Hoseok sunbae ile Sinb sevgili olmuştu. İkisi de aynı anda birbirlerine itiraf etmiş ve bunun sonucu olarak sevgili oldular. Şuan ise Hoseok sunbae arkadaşları ile dersin ödevini konuştuğu için birlikte değillerdi ve Sinb de onu masamızdan izliyordu. "Ay ne kadar güzel gülüyor gün ışığım benim." dediğinde göz devirdim. Bu grup neden böyleydi. "Jungkook bizi ne zaman tanıştıracaksın şu peri kızla." dediğimde yüzünde hafif bir gülümseme olmuştu. Bizim çapkın Kookie sonunda bir kıza gönlünü kaptırmıştı. "Okul çıkışı gidebiliriz isterseniz?" dediğinde hepimiz olumlu sesler çıkardık. "Şey... Jimin'de gelse sorun olur mu?" Yuju'nun utanarak sorduğu soruya gülümsedim. "Jimin geliyorsa benim de sevgilim gelsin!" diyen Sinb'de ortaya çıkınca Jungkook güldü. "Gelsinler gelsinler hatta Bay Min'de gelebilir." deyip bana ima ile gülünce gözlerimi kısarak ona baktım. Cidden bunların diline düştüysem bir süre kurtulamayacak idim. Neyse Bay Min'i umursamadan Jungkook'un kalbini çalan kızla tanışacağım için çok heyecanlıydım umarım iyi bir gelin adayıdır.

Evet yine kısa da olsa bir bölümün daha sonuna geldik. Bu bölümde hiç Yoongi yoktu bunu geçiş bölümü olarak sayabilirsiniz. Bu arada IDOL mvsi ne kadar efsaneydi değil mi ya? Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Sizi çok seviyorum diğer bölümde görüşmek üzere.

Diğer kitaplarıma da şans verin👍

🎀 LIARMAN--> EUNGİ

🎀 FAİRY--> EUNKOOK

🎀 PLATONİC--> YUMIN

🎀 Jung Eunbi FACTS

🎀 TEACHER--> SUMJI

🎀 Choi Yuna FACTS

🎀 MERMAID-->SOWJIN

TEACHER//SUMJI✔Where stories live. Discover now