CONFESSION

145 17 4
                                    

Evet ikinci bölüm ile karşınızdayım geciktiğim için üzgünüm ama il dışındaydım ve internetim yoktu bundan dolayı özür dilerim.😋Her neyse en azından yeni bölümü attım.😅 Daha fazla sizi bekletmeden iyi okumalar!😍

🍁Umji🍁

Eve girdiğimizde hiç durmadan odama gitmiştim. Ne kadar ısrar etsem de ailelerimiz bizi farklı odaya koymuyorlardı bundan dolayı aynı odayı paylaşıyorduk. Aynı yatakta yatıyorduk ama ben yatağın en ucunda ona pijamalarımın bile değmeyeceği bir şekilde uyuyordum. İlk başlarda bir kaç kere yere düşsem de sonunda alışmıştım. Üzerimi değiştirmek için pijamalarımı alıp odada ki banyoda üstümü değiştirdim. Mesajlar yüzünden bir türlü susmayan telefonumu elime aldığımda Jungkook,Yuju,Sinb ve benim olduğum grupta konuşulduğunu gördüm. Büyük ihtimal Sinb' nin nasıl söylemesi ile ilgili konuşuyorlardı. Mesajları sonra okumaya karar vererek mutfağa gittim bir şeyler atıştırmak için. Mutfağa girdiğimde sofra kurmaya çalışan Yoongi' yi görünce geri çıkmak için niyetlendim. Tam çıkıyordum ki "Umji, gitme beraber yiyelim." Dediğinde red etmek için ağzımı açmıştım ki benim konuşmama izin vermeden konuşmaya başladı. "Lütfen..." dediğin de kişiliğime küfür ettim. İnsanları red etmekte kötüyümdür ve bu şekilde rica ettiği için de ret etmem imkansızdı. Bir şey demeden sofraya oturdum. "Bugün TaeHyung, Jin ve Namjoon gelecek. Haberin olsun" deyip gülümsedikten sonra bir şey demeden kafamı salladım. Arkadaşlarını seviyordum benim için bir sorun yoktu benim için sorunun tam kendisi Bay Min'di. Sinb bana bin defa salak olduğumu böyle bir adama nasıl böyle davrandığımı bir çok şekilde dile getirmişti ve ben hepsinde kulaklarımı kapatmıştım. Bu genç yaşımda evlenmek beni en çok üzen şey olmuştu. Evet bunda Bay Min'in bir  suçu yoktu o da benimle aynı durumdaydı ama benim sinirimi illa birinden çıkarmam gerekiyordu bundan dolayıda hep ona kötü davranmıştım. Şimdi düşününce ise bu yaptığım saçma geliyordu. Yaşım çok küçüktü ve ben doğru dürüst düşünemiyordum, ama şimdi düşününce bunun çok çocukça bir şey olduğu anlaşılıyordu. Ona artık daha iyi davranmaya karar vermiştim. Bunu söylesem iyi olurdu eğer söylemeden iyi davranmaya başlarsam yanlış anlayabilirdi. "Bay Min, size bir şey demem lazım." dediğim de ilk kaşlarını çattı ona Bay Min dememden nefret ediyordu ve bunu bir çok kez söylemişti ama ben ona ne diyeceğimi bilmediğim için Bay Min demekte kararlıydım. "Ben biraz düşündüm de bu bulunduğumuz durumda sizin bir suçunuz yok. Sizde benimle aynı durumdasınız. Ama sizin yaşınız benden büyük olduğu için daha olgun bir davranış sergilediniz ben ise aileme olan sinirimi sizden çıkardım bundan dolayı özür dilerim. Artık size daha saygılı ve iyi bir şekilde davranmaya çalışacağım." Bay Min yandan bir gülümseme sundu ne hissettiğini pek anlamadım duygularını göstermeme de oldukça iyiydi. "Dediklerin için mutlu oldum Umji ama sen benimle zoraki evlendin Umji, ben seni seviyordum." 

Evet bir bölümün daha sonuna geldik.😊 Umarım hoşunuza gitmiştir.🙏🏻 Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın lütfen.🤗Bu arada sıradaki hikayem Taerin olacak kitap bittikten sonra mı yayımlayayım yoksa bitmeden mi yayımlayayım buna cevap verirseniz sevinirim. 

Diğer kitaplarıma da şans verin👍

🎀 LIARMAN--> EUNGİ

🎀 FAİRY--> EUNKOOK

🎀 PLATONİC--> YUMIN

🎀 Jung Eunbi FACTS

🎀 TEACHER--> SUMJI

🎀 Choi Yuna FACTS

🎀 MERMAID-->SOWJIN

TEACHER//SUMJI✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin