XXV.

1.1K 25 1
                                    

Rychle si mě přetočil k sobě zády a chytil mě za vlasy. "Tak to máš pravdu, pěkně se spolu zahřejeme," naposledy mě políbil a pak už do mě začal pronikat.

"Aaa!" Druhou rukou mi jezdil po zádech. Za tohle bych ho vážně s tou největší chutí něčím těžkým praštila do hlavy. Přes to všechno jsem zatnula zuby a snažila se to, s poměrně zajímavými pazvuky, překonat. Po chvíli mé vlasy pustil a chytil do ruk moje prsa, která jemně mačkal.

Jakmile se ode mě Erik trochu vzdálil, sedl si a opřel si ruce za sebe o postel. Neváhala jsem a téměř okamžitě jsem se na něj znovu nalepila. V tu chvíli jsem měla jednu Erikovu ruku na levé straně krku a ta druhá mi odhrnovala, ze stejné strany, vlasy. Líbal mě a pak přešel k jemnému kousání. Do toho jsem se na něm začala pohybovat. To ale Erikovi vůbec nestálo v cestě a z jemného a příjemného kousání se stalo dělání nepříjemných cucfleků. Měla jsem nutkání se odtrhnou, ale nedovolil mi to.

Když si Erik trochu odpočinul, povalil mě na záda a chytil mě pod krkem. Pronikal do mě velmi tvrdě. Ten jeho uspokojený pohled, když mi to všechno dělal, mě děsil víc, než to, co mi prováděl.

"Bože, ať už to skončí," modlila jsem se.

Jeho stisk povolil a já se konečně mohla nadechnout.


Mafiánovou courouWhere stories live. Discover now