Stala se mou 🖤 [18+]

3.3K 120 15
                                    

Y/N POV: Jungkook mě položil na svou postel, nepřestával mě líbat. Cítila jsem se jako ve snu. Byla jsem jako omámená, jeho dotyky, jeho rty, jeho dechem, jím. Začal mi pomalu rozepínat šaty na spaní. Jeho oči neopouštěly mé. Nikdy jsem se takhle s nikým necítila. Jakmile se dostal na spodní vrstvu mého spacího úboru zastavil se.
Jungkook se zadíval na Y/N.
Jungkook POV: Y/N na mě vrhla nechápavý pohled.
Jungkook: Y/N jsi si jistá, že to takhle chceš?
Y/N mu pohlédla do očí a místo přímé odpovědi ho políbila. Pak se odtrhla, začervenala se a odpověděla.
Y/N: Jsem si jistá.
Usmála se a Jungkook už nečekal na nic jiného a začal ji znovu líbat. Tentokrát víc vášnivěji a hladověji. Už mu v tom nic nebránilo. Sice se stále musel kontrolovat, aby jí neublížil, ale konečně mohl vyjádřit vše, co ho od jejího příjezdu sužovalo.
Y/N POV: Začala jsem Jungkooka pomalu svlékat, on mi také pomáhal a jakmile jsem sundala jeho bílou košili, tak jsem nevěřila vlastním očím. Věděla jsem, že je dobře stavěný, ale tohle bylo něco úplně jiného, on byl tak, ach. Pak mě začal líbat od úst, přes krk, na klíční kosti, kde našel bod, díky kterému jsem vydala zvuk dosud mnou nepoznaný. Jungkook se usmál proti mé kůžu. Ještě, že mě nevidí. Měla jsem zajisté barvu rajčete.
Jungkook POV: To bylo snad to nejroztomilejší a zároveň nejvíc rozpalující vzdychnutí, jaké jsem kdy slyšel. Nedokázal jsem jí odolat, každý polibek směřovaný na její kůži byl pro mě jako když nevidomý člověk objevuje svět dotykem. Ona byla moje slabost, moje dokonalost. Ona byla jediná, která v ruce držela mocnou zbraň, aniž by o ní věděla. Ona je moje.
Y/N POV: Šel svými rty neustále níž, s každým jeho pohybem níž sundával poslední kusy látky, které halily mé tělo. Když mě líbal, nedokázala jsem myslet na nic jiného, než na něho a tu rozkoš, kterou mi působí. Na jeho dokonalé rty. Na jeho horký dech proti mé holé kůžu. Najednou jsem cítila, jak mi shrnul látky ke klínu, odhalil tak má ňadra. Začal mi je líbat a mě z úst unikl další vzdych. Neubránila jsem se tomu. Bylo to tak.... neuvěřitelné.
Jungkook vzhlédl k Y/N a pošeptal jí.
Jungkook: Ty jsi tak dokonalá Y/N. Má sladká Y/N. Vzdychej pro mě.
Y/N se začervenala, nevěřila vlastním uším. Pak jí sundal poslední kus látky, který zahaloval její ženství a začal si ji prohlížet. Y/N se neubránila pocitu, že je příliš odhalená a tak se snažila rukama zahalit, ale Jungkook jí její ruce svýma přidržel podél jejího těla.
Jungkook: Nikdy se nestyď a nezahaluj se přede mnou Y/N. Nikdy neschovávej tak božské dílo před mým zrakem. Jsi tak nádherná.
Y/N se opět objevil ve tváři ruměnec a přikývla jemně. V tom ji zase začal líbat.
Y/N POV: Cítila jsem, jak mi putuje rukou po boku a sjíždí pomalu k mému klínu. Pak jsem cítila jeho prsty jak mě začínají dráždit. Nejdřív tam vložil jeden prst a potom hned přidal druhý. Začala jsem nekontrolovatelně vzdychat. Netrvalo dlouho a ucítila jsem, jak se ve mě mé orgány stahují a něco se děje, jakoby moje se moje těll svýjelo samou rozkoší. Bylo to tak úžasné. I můj dech se stal nekontrolovatelným.
Y/N: Jung...koo...ach...ku já...ach...už...budu...
Jungkook: To je v pořádku Y/N
Než to stihl doříct, tak se mu Y/N udělala pod jeho prsty. Neustále nedokázala ovládnout svůj dech, byla celá spocená a každý sval v její rozkroku pulzoval jako o život. Jungkook vyndal své prsty z jejího rozkroku a olízl si je.
Jungkook: Stejně sladké jako moje princezna.
Začal ji svádět pohledem. Pak ji začal znovu líbat, ale jen na chvíli. Potom se odtáhl a začal si sundávat kalhoty, jakmile tak udělal tak Y/N vytřeštila oči. Nemohla uvěřit jeho velikosti. Nebo spíš nevěřila tomu, že by se do ní něco takového vešlo.
Jungkook: Neboj se moje princezno, jakmile to přestane bolet, tak se ti to bude líbit, slibuju.
Y/N: Tak buď prosím opatrný Jungkooku.
Jungkook: Budu.
Jungkook do ní zasunul své přirození a Y/N vykřikla bolestí. Vyhrkly jí slzy do očí, ale Jungkook jí je slíbal z tváře a začal ji líbat na ústa, aby jí odvedl pozornost od bolesti. Chvíli to trvalo, než mu dala svolení aby se mohl pohybovat, ale on na ni počkal, nevadilo mu to. Jakmile Y/N přikývla Jungkook se začal pohybovat dovnitř a ven. Y/N začala vzdychat.
Y/N POV: Jakmile bolest odezněla, dala jsem mu svolení, aby se začal hýbat. Ihned jsem cítila vzrušení a rozkoš. Oh můj Bože, to bylo tak neuvěřitelné. Neustále mě líbal, ale po chvíli se mu zrychlil dech taky, oba jsme nekontrolovatelně vzdychali proti sobě.

 Neustále mě líbal, ale po chvíli se mu zrychlil dech taky, oba jsme nekontrolovatelně vzdychali proti sobě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cítila jsem, že chci víc.
Y/N: Rychleji... ach
Jungkook ihned uposlechl a začal navyšovat tempo. Y/N se začal zdvyhat hrudník. Opět se u ní navaloval ten pocit svýrajících se orgánů.
Y/N: Jungkooku já už budu.
Jungkook: Ještě vydrž chvíli princezno.
V tom začal narážet do jejích stěn. Ona se kolem něho začala stahovat a to ho vzrušovalo ještě víc. Začal hluboce sténat. Oba věděli, že už jsou blízko. Y/N se ještě víc prohnula a zaryla své prsty do postele. Už to nedokázala vydržet déle, ale to ani Jungkook. Oba se udělali navzájem. Jungkook pak ještě udělal pár temp a padl vyčerpaný vedle ní. Přitáhl si ji blíž a začal jí dávat pusy na čelo. Oba dva zabalil do přikrývek. Y/N usla jako první. Jungkook se na ni díval a hladil ji ve vlasech. Užíval si každý moment, zapamatovával si každý její rys.
Jungkook POV: Tak dlouho jsem po tobě toužil a teď tě tady mám moje princezno. Kéž bych ti tak mohl vše říct. To jak moc tě miluju, ale zároveň jak moc velkým nebezpečím pro tebe jsem.
Potom jí dal poslední polibek do vlasů a řekl.
Jungkook: Teď jsi má, Y/N. Teď když tě u sebe mám, tak nás nic a nikdo nerozdělí.
A s tím Jungkook usl taky.


Author POV: well.... mé zvrhlé já se předvedlo. 😂 Připadám si ještě víc úchylně, než bych věřila. Doufám, že vám to bude stát za to, teda pokud jste minimálně tak skažení, jako já. 😉😁
Papa bitcheez, BloodyB

Nemusíš se bát?! [Jungkook FF/ CZ] ❤ *DOKONČENO*Where stories live. Discover now