Bylo...nebylo..

1.6K 82 8
                                    

Y/N se probudila s bolestmi hlavy. Byla dezorientovaná. Ležela na studené kamenné zemi v temné, zvlhlé a zatuchlé kobce s mřížemi. Její ruce a nohy byly přivázané řetězy. Pomalu se posadila a začala si vzpomínat, co se vlastně stalo, když v tom se začaly dveře její cely odemikat. Okamžitě spozorněla a její hlava vystřelila směrem k nim. Ve dveřích se vynořila vysoká mužská postava.
Namjoon: Ale podívejme se, Šípková Růženka se nám probudila.

Začal se smát, jeho tvář byla osvětlená jen loučí, kterou držel ve své ruce

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Začal se smát, jeho tvář byla osvětlená jen loučí, kterou držel ve své ruce. Působil ještě více odporněji a děsivěji, než předtím. Byl ve své čarodějné podobě. Jeho oči zářili jasnou barvou a jeho tělo mělo mrtvolný nádech. Y/N si odfrkla. Bála se, ale nechtěla nic dát najevo. Musela na s ním nějak bojovat. Namjoon se začal nahlas smát.
Namjoon: Víš, že proti mně nemáš šanci, že? Ach ubohá, malá Y/N. Musí se ti uznat, odvahu bys měla a proto tě nenechám dlouho trpět a jako dárek za tebou na onen svět pošlu i každého, koho si kdy milovala, teda samozřejmě až je zabiju před tebou a zbavím tě tvé moci.
Vycenil své zuby v úšlebku. Y/N se rozšířily panenky.
Y/N POV: Jungkook...
Její tělo se začalo chvět vztekem, ale nemohla nic dělat, jako by z ní ty řetězy vysávaly veškerou moc. Namjoon se jen smál.
Namjoon: Tvůj konec přijde brzo, ale zatím ještě není ten správný čas.
A s tím odešel. Y/N klesla hlava na zem, začala plakat. Veškeré myšlenky se jí vrátily k její rodičům. Nedokázala přestat brečet až dokud samou únavou neusla.

Mezitím

Jungkook s Taem a Irene se vydali stopovat Y/N. Její topa byla ještě stále znatelná. Cestovali už skoro 1 celý den. Jungkook začal pomalu panikařit.
Jungkook: To ji přece nemohl tak daleko odnést během pár hodin, to je nemožné.
Irene si povzdechla, když se Jungkook začal tahat za vlasy ze stresu.
Irene: Jungkooku uklidni se. Zkusíme tedy něco jiného, než jen vaše čmuchání. Jungkooku sedni si tady, zavři oči a snaž se propojit s Y/N. Ona je slabá, takže by ses k ní mohl dostat.
Jungkook přikývl, posadil se na mech uprostřed lesa a zavřel oči, snažil se překonat tu bariéru, která tam ještě zbyla mezi jím a Y/N.
Jungkook: Irene, nejde to.
Irene: Uklidni se, mysli na ni. Mysli na to, jak moc ji chceš najít a zachránit.
Jungkook tedy znovu zavřel oči a začal se soustředit. Po nějaké chvíli se začal neovladatelně třepat.
Taehyung: Irene, co se to s ním děje?
Už se k němu natahoval, když v tom ho Irene zastavila.
Irene: Ne, nech ho, on se dostává k Y/N, bude v pořádku, toto je normální.
Jungkook se dál nezvladatelně třepal. Tae na něj hleděl s lítostí a nakonec poodešel o kousek dál. Nedokázal se na to dívat.
Jungkook POV: Cítil jsem, jak se moje tělo třepe. Neovládal jsem ho. Z ničeho nic mi byla zima. Otevřel jsem oči, ale nebyl jsem v lese, ale ve studené, vlhké a zatuchlé kobce. Cítil jsem, jak mi po tváři stékají slzy, ale ty nebyly moje. Y/N... Dostal jsem se k ní. Ona trpěla, cítil jsme to z ní. Netrpěla ale fyzicky, ale psychicky. Cítil jsem, jak je zdrcená uvnitře. Musel jsem jí pomoct.
Jungkook se přestal třepat a jeho tělo ztrnulo, pak se posadil a otevřel oči. Podíval se na Irene s Taem, kteří k němu hned přiběhli.
Jungkook: Už vím, kde je...

Y/N v kobce

Probudila jsem se, když mi Hoseok donesl něco na jídlo. Položil to přede mě.
Hoseok: Jez, potřebuješ být silná abys zvládla, co tě čeká. Jestli to nesníš teď, tak ti s tím pomůžu a to se ti opravdu líbit nebude.
Ušklíbl se a přitom se mu vytasily jeho tesáky.
Y/N: Takže upír. Jen jsem se podívala na to sklenici plnou rudé tekutiny a chtělo se mi zvracet. Smrdělo to a byla jsem si jistá, že do toho něco přimýchali. Hoseok můj odpor viděla a tak mě chytl prudce za vlasy.

 Hoseok můj odpor viděla a tak mě chytl prudce za vlasy

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Vyjekla jsem. Druhou rukou mě praštil do obličeje. Z nosu mi začala opět téct krev. Začal mě skrtit a jak jsem lapala po dechu, tak mi tu tekutinu nalil do krku. Byla odporná. Cítila jsem, jak mi ochabává tělo. Hoseok se mnou praštil o zem. Brzy na to jsem neviděla nic, než tmu.
Hoseok oddělal řetězy z  bezvládné Y/N a pak ji odnesl k Namjoonovi. Přivázal ji ruce na řetěz a pověsil ji za ně na zdi.
Namjoon: Výborně příteli, brzy budeme mít společnost, tak by byla škoda, kdyby Y/N neviděla tu podívanou.
Oba se začali prohnaně smát.
Namjoon: A jako můj dar můžeš Y/N trošku před příchodem našich hostů zkrášlit. Aby naše hosty nenapadlo se někde zdržovat.
Hoseok povytáhl jeden kousek. Jeho oči zažhnuly rudou barvou a jeho tesáky vylezly meti rty.
Hoseok: Jak si přejete.
Rozběhl se k Y/N a začal ji drásat.
Jungkook cítil každou ránu a přidal do tempa. Taehyung s Irene mu sotva stačili.
Irene: Co se děje?
Jungkook: Oni ji zabíjí...

BloodyB: Dneska trošku kratší, abych vás udržela v trošce napětí 😁 Tak co myslíte, že se stane? 😉

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

BloodyB: Dneska trošku kratší, abych vás udržela v trošce napětí 😁 Tak co myslíte, že se stane? 😉

Nemusíš se bát?! [Jungkook FF/ CZ] ❤ *DOKONČENO*Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora