00

2.8K 235 2
                                    

PARK JIMIN

Avea nevoie de prieteni, chiar dacă avea 6 amici cu care stătea din când in când, nu se puteau numii prieteni. Voia ca și cuvântul 'prieten' sa însemne ceva mai mult decât vorbele goale ale unui om pe care de abia îl cunoști și persona respectiva spune ca ești prietenul lui. Muncea noapte și uneori lucra pe zi la o firma de avocatura. Stătea in apartament cu un băiat destul de drăguț pe care-l voia ca și prieten. Voia sa aibe pe cineva cu care putea vorbea deschis, mai mereu fiind tăcut. Nu vorbea, dar ochii săi albastri exprimau tot ce trebuia sa stii depsre ce voia el de fapt. Iubea dansul, și îl practica singur, învățându-i arta. Avea pielea alba ca laptele și era mic de înălțime și parul de culoarea liliacului.

— mic, firav și palid,

— muncind ca un sălbatic,

— dansând ca un romantic,

— era un om dramatic.

MIN YOONGI

Piele alba, corp mic și firav. Obraji rozali și un par blond. Ochi mici, negri de te puteai pierde intr-un abis infinit. Având un handicap nu prea grav de când era mic, părinți lui au descis sa-l abandoneze și sa-l lase la bunici de la vârsta de 15 ani, de atunci cunoscându-l și pe Jimin. Nu se prea omora după școala, dar era destul de bun încât sa nu rămână corigent. De când împlinise 20 de ani, comportamentul sau se schimbase brusc. Un copil in corpul unui adult era ceva cam ciudat nu? Nu era chiar un copil, având vârsta mintala de 9 ani, datorită bunici sale ce stătea mereu cu ochii pe el. Voia sa aibă și el un prieten căruia i-ar putea spune despre asta. Nu se descurca in multe lucuri, dar muzica îl elibera de stres.

— o dădea in bara mult prea des,

— prefăcut era, fără sens,

— fiind cu soarta in conses,

— muzica nefiind un stres

YOONMIN

Fiind prieteni din liceu și colegi de apartament, Jimin și Yoongi ajung sa se placa unul pe altul. Jimin descoperă o alta latura a lui Yoongi de când la cunoscut și pana acum. Nu sunt deschiși unul cu altul, asta având un mare impact pentru Yoongi. Voia doar sa îl iubească exact cum o făcea el.

LITTLE SPACE

Little space este schimbat. In loc sa fie mereu cel drăgălaș cum a fost dintotdeauna, el își schimba atitudinea brusc. Cauza nici el nu o știe, dar nu se axează pe aceasta problema momentan.



WARNINGS:

- cartea nu este 'editata' complet. am schimbat toate capitolele, și incep sa le editez când le termin de rescris. cartea de fapt are 30 de capitole in ciorne.

- scriu foarte repede, deci dacă sunt greșeli și nu le înțelegeți, puteți sa-mi scrieți iar eu le voi remedia.

- conține smut, dar doar pe la mijlocul cartii.

- sunt multe gânduri ce duc la sinucidere, deci dacă nu va place ca unul din personajele din carte sa gândească așa, nu mai citiți.

- începută in septembrie - octombrie 2018

- neterminata




enjoy your reading

𝐥𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐲𝐨𝐨𝐧𝐠𝐬Where stories live. Discover now