20. Všude dobře doma nejlíp!

113 9 0
                                    

Přešli jsme k autu které stálo na parkovišti blízko Nemocnice. Oli mi dal tašky do kufru a já si sedla do auta. Zabouchla jsem dveře a zapla si pás. Chvíli jsem pozorovala kapky které dopadali na okno a potom jsem ucítila ostrou bolest v briše. Snažila jsem se to nedávat najevo nechci se totiž znovu vrátit do té hnusné budovy jménem "Nemocnice". Zhluboka jsem se nadechla a zkoušela na to nemyslet. Po chvíli cesty bolest ustala a já to ani nějak zvláštně nezaregistrovala. Když jsme dojeli před náš obrovský dům a upravenou zahradou uvědomila jsem si že budu asi chvíli doma než se vrátím na Střední pokud mě tam ještě vezmou. "A neměli by vyloučit Justina?!" zamyslela jsem se nad touto otázkou jenže než jsem si odpověděla už mě držela máma v objetí. Oli stál za mnou a jen přihlížel na to jak mě máma drtí v náruči. Pootočila jsem hlavou směrem k Olimu a zasmála se a on mi úsměv oplatil. 

"Už mě můžeš pustit mami" zasmála jsem se a ona mě pustila. 

"Jasně, pojďtě do vnitř přece jen prší" Hned jak to dořekla zalezla do domu a my stáli furt v dešti. Byla jsem překvapená že neměla žádné námitky proti Olimu sice ho zná ale naposled ho viděla když nám bylo asi 9...Vždyť je potetovanej až na prdeli...

No neříkám že nejsem ráda. "Tak pojď!" usmála jsem se a táhla ho dovnitř. 

U nás doma se překvapivě nic nezměnilo až na jednu věc! Když jsem vešla do kuchyně byla tam miska s jídlem pro zvíře nevím jestli kočku nebo psa. 

"Mami? vy jste si pořídila psa nebo kočku?" podívala jsem se na ní ukvapeně.

"Jo to jsem ti zapoměla říct pořídili jsme si pejska" to jsem byla ještě víc překvapená protože ona psy nikdy ráda neměla! "A co to je za rasu?" zeptala jsem se jí a čekala že to bude nějaký malý pejsek jako třeba jezevčík. "Je to zlatý retrívr." odpověděla klidným hlasem. 

Nechala jsem to být a šla s Olim do mého pokoje který se nacházel v druhém patře. Oli se rozhlížel po každém kousku našeho domu a mě to začínalo lézt na nervy ale snažila jsem se toho nevšímat. Když jsem viděla co leží na mé posteli tak jsem zrudla jako rajče a bežela k tomu psovi a chtěla ho vyhnat jenže mě předběhl Oli ale s tím že si sním nebo sní bude hrát! Kromě za mě si s ní hraj jak dlouho budeš chtít ale ať sleze s mé postele! "Tak pojď a nevšímej si tý zlý holky." pošeptal tak abych to neslyšela jenže jsem to slyšela a podívala jsem se na něj výrazem (jako vážně?!) Usmál se a já se snažila se nesmát jenže mi koutky cukali k tomu abych se taky usmála. "Nikdo není lepší jak ty" dal mi polibek na tvář a přešel do druhé části pokoje aby si mohl hrát s tím psem.

Byla jsem ještě trochu otřesená z toho všeho co se stalo. Tak jsem si šla dát horkou koupel. Všechno oblečení smrdělo po Nemocnici. Hodila jsem ho do koše na prádlo a otočila kouhoutkem u vany. Když jsem se umyla zkoušela jsem nahmatat ručník jenže máma prala! "Proč zrovna dneska?!" Ani župan tam nebyl. "No bezva" pomyslela jsem si a přemýšlela jak bych se mohla dostat pro prádlo. Jediný co mě napadlo bylo to že si budu muset vzít triko který jsem hodila do koše na prádlo. Vzala jsem si tedy triko a spodní prádlo vlastně jenom kalhotky...Odvážila jsem se vylézt z koupelny pro prádlo. Proklouzla jsem rychle kolem dveří směrem ke skříni. Zaregistrovala jsem to že Oli na mě upřeně celou dobu koukal. "A sakra" Co nejrychleji jsem zalezla zpátky do koupelny a převlíkla se. Hodila jsem na sebe černé tričko a černé legíny a na to takový chlupatý ponožky (:3 :DD). Vyšla jsem z koupelny a podívala se kolem Oli totiž ani pes nikde. "Může mi někdo říct kam za 5 minut stihli jít?" Ucítila jsem něčí ruce na bocích a hned jsem si uvědomila že to je Oli. "Jak si se tam dostal?" Místo toho aby odpověděl na mojí otázku tak mi začal líbat krk. "Tohle můžeme dělat až budou rodiče pryč" vyvlíkla jsem se z jeho rukou a podívala se mu do jeho nádherných očí. Naše rty se pomalu přibližovali když v tom nás zavolala máma na večeři. "Tak jdeme" chytila jsem ho za ruku a táhla do jídelny. 

"Sadie prosím prostři stůl" usmála se na mě mamka a zase obrátila zrak k jídlu.

"Jasně" protočila jsem očima a vyndala příbory ze šuplíku.

Prostřela jsem stůl. Potom přišel i táta. 

"Ahoj tati" slušně jsem ho pozdravila protože on byl asi nejnormálnější z naší rodiny.

"Ahoj zlato. To je kdo?" A já už věděla že je zle jediné štěstní bylo že nešli vidět jeho potetované ruce které měl zakryté tričkem s dlouhým rukávem. "E-ehm to je Oli můj kluk" Máma okamžitě zpozornila a pořádně si ho prohlídla od hlavy až k patě. A táta ten si s ním podal ruku a zeptal se ho na pár otázek jelikož Oli o mě věděl skoro všechno takže prošel testem mích starostlivých rodičů. Po celou dobu co jsme jedli máma furt koukala na Oliho celého si ho znova a znova prohlížela. Když jsem viděla že Oli dojedl tak jsem se zvedla uklidila naše talíře a šli jsme do mého pokoje. 

Oba dva jsme si sedli na postel a povídali si.

"Promiň za rodiče oni to myslí dobře" 

"To je v pohodě" zasmál se a přitáhl si mě k sobě takže jsem mu ležela mezi nohama a hlavu opřenou o jeho hruď.

V tom přišla do pokoje máma s tím že musí s tátou odjet tak jestli to tu zvládneme sami. To je snad sen že odjíždí.

"Jo-jo jásně mami" Pokusila jsem se o falešný úsměv a překvapivě vyšel.

"Tak my jedeme zatím ahoj"

"Ahoj" odpověděla jsem jí když už zabouchla dveře

Ďábelsky jsem se podívala na Oliho a on věděl co to znamená. "Můj první sex?!" pomyslela jsem si v duchu a nevěděla jestli se mám radovat nebo brečet. Samozřejmě Oli by to pochopil kdybych nechtěla ale tohle je skvělá příležitost. Hned jak jsem uslyšela bouchnutí vchodových dveří tak jsem se Olimu vytrhla z náruče...Zajel mi rukama pod tričko a rozepnul mi podprsenku a já mu sundala tričko a ostatní věci...Bylo to úžasné...(nechce se mi to popisovat :D)

Ráno jsem se probudila a vzpomínala na včerejší noc...

Po delší době tu je další díl :) Jelikož jsem nechtěla popisovat tak si to můžete domyslet :D Mějte se krásně a zatím čus ! :) 

School loveWhere stories live. Discover now