7.Jiná parta?!

223 10 0
                                    

•Sadie•

Chtěla jsem mu ještě něco říct ale byl pryč, a aby toho nebylo málo tak Taylorovi udělal moncla běžela jsem pro mokrý hadr abych mu alespoň nějak pomohla. Taylor se ani moc nebránil asi by to nemělo cenu se prát s takovým buranem bůh ví jak by to skončilo. Viděla jsem Justina jak mlátí do stromu pěstí a bylo mi ho trochu líto ale... v tom jsem si vzpoměla na Taylora že mu musím přinést ten hadr.

"S: Jsi v pohodě? Strašně se omlouvám to všechno kvůli mně.

"T.L: Jo v pohodě ale proč?!¨

"S: Všechno ti povím potom

"T.L: Kdy potom? Zítra?

"S: Třeba 

"T.S: Tak abychom šli a ty Sadie si dávej na něj pozor! Zítra na tebe budeme čekat před školou nebudeme radši riskovat že se stane něco ještě tobě!

A odešli, nechci ani myslet na to že mě bude Taylor nenávidět a taky mě překvapilo že se ke mně chovala ta-tak kamarádsky k ní mi to zrovna moc nesedí.

Šla jsem do koupelny abych se opláchla a dala se zase dohromady. Učesala jsem se a umyla jsem si obličej, řasenka mi stékala po tváři a mě to nutilo se dát  zase do breku ani nevím proč ale prostě mě to nutilo vždyť kdyby ho Justin nenechal tak by to mohlo dopadnout mnohem hůř a na to nechci ani myslet.. "Tak teď si půjdeš lehnout" přikázala jsem si ale ani sebe jsem nedokázala poslechnout tak jsem si šla sednout k pracovnímu stolu a zapla si Iphone a viděla jsem novou zprávu. Modlila jsem se aby nebyla od Justina toho už jsem nechtěla ani jednou zahlédnout ale ta SMS byla od Taylor Swift. 

•Sms•

"Ahoj Sadie, zítra budeme čekat u školy a ty si dávej pozor na Justina ještě jsi ho nepoznala dost a to buď ráda tak ahoj."

Takže za 1. Kde sehnala moje telefoní číslo a za 2. To by moch být Justin ještě strašnější než je?!

Jen tak jsem se točila na černé látkou potažené židli a koukala do zdi, nevěděla jsem co dělat tak jsem si vzala sluchátka a pustila si v mobilu pár písniček co by mi dokázali zvednout náladu. Pobrukovala jsem si do rytmu a podívala jsem se kolik je hodin na hodinách ručička ukazovala přesně 18:00 Co budu dělat písničky mě nebaví a nemám ani koho pozvat sem. To jsem takový zoufalec že si neumím najít kamarády?!

Takže čaute lidi :D Ehm... Jak bych to řekla měla jsem "menší pauzu od psaní to víte trénink, učení ale teď když budou prázdniny tak budu psát a tenhle týden budu psát každý den alespoň 2 díly jeden delší jeden kratší a potom o ty prázdniny... Teď už přísahám že psát budu :) Takže zatím pá a za chyby se omlouvám :) :D

School loveWhere stories live. Discover now