11. Jde o to vypadat co nejlíp?

135 9 0
                                    

"Musím na ně nějak zapůsobit" pomyslela jsem si. Nevěděla jsem co si vzít vůbec na sebe potřebuju na ně zapůsobit. Vzpoměla jsem si na Kate už jsme se taky dlouho neviděli protože ji učetl posadil k jiné holce a neměli jsme na sebe moc času, tak jsem se jí rozhodla zavolat aby jsme se trochu víc poznali a taky aby mi pomohla si vybrat něco na sebe.

Tak jsem teda vytočila její číslo. Akorát problém byl v tom že byla nedostupná "tak si asi budu muset vybrat něco sama" s povzdechem jsem to chtěla típnout ale nakonec to zvedla ozval se z mobilu hlas který nezněl jako Kate tak jsem si zkontrolovala číslo jestli ho nemám blbě napsané ale opak byl pravdou ano měla jsem ho blbě napsané. Tak jsem teď znovu vytočila to číslo akorát to správné.

K:" Halo, kdo je tam?"

S:" Ahoj Kate, tady Sadie chtěla jsem se jen zeptat jestli máš chvilku čas? Já jen že potřebuju s něčím pomoct a ty si na to ta pravá"

K:" Jo jasně za 5 minut jsem u tebe, počkat s čím chceš vlastně pomoct?"

S:" No to je na dlouho řeknu ti to až tady"

K:" Okey tak zatím"

S:" Zatím"

Tak jsem to típla a položila mobil na noční stolek a ještě jsem šla trochu poklidit. 

Za pět minut přesně přišla 

S:" Takže prosímtě musíš mi pomoct s tím že mi vybereš oblečení na zítra!"

K:" to si ho nemůžeš vybrat sama?!"

S:" No ne protože musím mít něco extra jelikož Justin mě chce seznámit se svojí partou a já musím na ně udělat dojem, takže jedině ty mi dokážeš pomoct"

K:" Fakt?! a jak si na to přišla" 

S:" No to neřeš"

K:" To je ta schůzka tak důležitá? To nestačí na sebe prostě něco hodit?"

S:" Pro mě to důležitý je, tak deš?"

K:" Tak jo" Odsekla 

Šli jsme k mé skříni a já jí otevřela. Měla jsem tam hodně věcí které ani nenosím a asi bych už ani nenosila. "Hm asi bych to oblečení měla probrat" Mumlala jsem.

K:" Já být tebou tak si prostě něco vyhrabu a nechala bych to být, myslíš si že jim bude záležet co máš na sobě vždyť jim půjde jenom o to jestli by si mezi ně zapadla a jestli seš bohatá a jelikož tady jsou všichni bohatý tak nemáš co řešit" řekla vyrovnaným hlasem jako by se nic nedělo. 

S:" Tobě by to bylo asi jedno viď? Tak dělej že to je něco důležitýho a prostě mi pomoc" Mrkla jsem na ni a potom koukla do skříně.

K:" A co by si si asi tak představovala? Za typ oblečení když je to tedy tak "důležité?" 

S:" Já nevim prostě něco hezkýho"

K:" Toho jsem se teda dozvěděla" Protočila oči a dodala "co třeba něco elegantního"

S:" Třeba hlavně ať je to hezký"

Kate přikráčela k mé skříni a vyhrabala pár kousků na kombinování "co třeba tyhle legíny a k tomu kraťasi a tílko" 

S:" Když myslíš" Tak jsem si to šla vyzkoušet ale než jsem se stačila převlíknout Kate přilítla do koupelny s tím že našla sukni. Sukně jsem od malička nesnášela ale když jsem uviděla tu sukni tak mi div nespadla brada. Byla taková nad kolena načepýčená prostě nádherná. 

K:" Vem si místo těch kraťasů tuhle sukni zaručuji ti že s touhle kombinací uspěješ" 

S:" Když myslíš" A vytrhla jsem jí z ruky, když jsem si to oblíkla usoudila jsem že si to vezmu potom jsem se teda zase převlíkla do normálního oblečení a zamyslela jsem se nad tím jestli bych neměla svůj styl změnit úplně. Pár rad od Kate by neuškodilo.

K:" Tak co?" 

S:" Super beru si jí"

K:" Tak ok já zase půjdu ahoj"

S:" Ahoj" Radši jí o té změně stylu říkat nebudu protože si nemyslím že by semnou chtěla trávit každý den nad tím co si mám vzít na sebe.

Všechno jsem si to připravila na židli nevěděla jsem co od zítřka očekávat docela jsem se bála nikdy jsem s vyšší "úrovní" nebo jak bych to měla nazvat nemluvila. Šla jsem si dát sprchu "sss" zaupěla jsem bolestí když jsem si pouštěla vodu. Zapla jsem si strašně vařicí vodu. Radši si půjdu lehnout řekla jsem když jsem vycházela se sprchy. Potřebuju se na zítřek dobře prospat. 

.....

V 7:00 mi zazvonil mobil. "kdo to může být takhle po ránu" pomyslela jsem si a podívala se na mobil. Justin?! "hm to je asi ohledně té party" Zvedla jsem mobil a čekala až se někdo ozve. Nic jenom ticho tak jsem teda promluvila já "Halo Justine?"

J:" Ahoj Sadie, jen jsem ti chtěl říct že sraz bude v parčíku v 15:00"

S:" Jo ale proč mi voláš takhle brzo mohl si mi zavolat třeba v devět ne?!"

J:" Asi jsem tě vzbudil viď tak to promiň ale dorazíš že jo"

S." Asi?! To je jasný že v sedum ráno nebudu vzhůru!"

J:" Beru to jako ano"

S:" Co?" A típnul to.

Položila jsem mobil na noční stolek a zase zalehla do postele. Nejspíš už neusnu tak jsem se zvedla a šla se umýt...

Takže konec... tohoto dílu, Asi jste čekali delší ale to udělám buď zítra nebo ve středu podle toho jak se mi bude chtít ;) :D Omlouvám se za chyby a čautéé :)

School loveWhere stories live. Discover now