4.Ošklivá pravda

263 12 6
                                    

Celou noc jsem se převalovala a překrucovala možná se mi něco zdálo, ale na to si opravdu nijak nevzpomínám. Ráno jsem vstala a něco mi v noci prolítlo hlavou protože se mi začal Justin trochu líbit "Ne na to vůbec nemysli" Řekla jsem si v duchu bylo by to tak nereálné taková šprtka jako já a takový problémař. Ustlala jsem a z deky mi vylítl malý růžový papírek na kterém bylo napsáno:" Tady máš moje tel: 387 149 208, ráno na tebe budu čekat před pokojem" Najednou někdo zaklepal a já tam stála v pižamu s medvídkem rychle jsem si přes sebe hodila župan a šla otevřít. 

"Hele jestli si myslíš že jsem ti to odpustila úplně tak to se mýlíš nevím co by za to dali jiný holky ale já jsem jiná chci vystudovat chci mít dobrou práci. A když se budu scházet s tebou tak...Prostě se nebudeme scházet nejspíš to bude oboum vyhovovat ty budeš se svou slavnou partičkou a holkou a já, já budu pořád ta šprtka" Řekla jsem napůl zklamaným hlasem, ani jsem ho nepustila ke slovu.

J:" A nemůžeme si aspoň psát?" Smutně odpověděl.

S:" Tak jo, a co se stalo?"

J:" To neřeš víš že je 7:48 a za chvíli začíná hodina a ty tu jseš ještě v pižamu"

S:" Ježiši ajo tak zatím a díky za...no to je jedno" Nechtěla jsem mu říct o tom přívěšku, slibila jsem že ho tam nechám ale stejně jsem si ho vzala byl opravdu krásný. Neměla jsem čas ztrácet čas s přívěškem.

Rychle jsem na sebe něco hodila, udělala jsem si culík a vyčistila si zuby. 

Ve třídě jsem si normálně sedla do lavice a čekala než zazvoní, ale někdo ke mně přišel byla to Swiftová jak já jí nenávidím.

TS:" Ten kdo řekl celý škole že ti Justin vletěl do koupelny schválně jsem byla já víš neber si to osobně využila jsem toho že tu byl někdo nový a já se mu musela pomstít takže mu to viřiď prosím když se tak teď stýkáte." Ďábelsky se zasmála a zašla ke své skupině. 

Najednou mi prolítlo hlavou "Cože ona snad ví všechno jak to mohla vědět vžyť tam nebyla a za co pomstít co jí udělal?" V hlavě jsem měla tolik různých otázek ale ani na jednu jsem si neuměla odpovědět. Hned po škole jsem přilítla k počítači a přihlásila jsem se na Facebook a napsala mu to. 

"Chat s Justinem"

S" Ahoj, tak už vím kdo to řekl.

J" Jo já už taky ví to celá škola jak překvapivé.

S" Cože ona to stihla říct všem?! To je taková blbka.

J" Mi říkej já sní chodil.

S" Cože?! Vy už spolu nechodíte?

J" Ne líbí se mi nikdo jinej ale já jí zřejmě ne nebo mě aspoň nemá ráda.

S" Aha no já už musím jít tak ahoj.

J" Ahoj

Koho tim má na mysli ona mně ne?! To nemůže být pravda jsme odlišníale to hodně odlišní... 

Tento díl byl strašně krátký ale to je protože jsem byla na treninku a jedna moje čtenářka chtěla ještě další tak jsem ho slíbila :3 Ve středu bude další jsem ráda za každý koment nebo vote :)) Ale kvůli komentářům a lajkům to nedělám nebojte. Takže pá ve středu :)) 

School loveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن