2.Seznamování

485 10 3
                                    

Druhý den jsem přišla do jídelny a problém zpočíval v tom že ani jeden stůl nebyl volný. Chvilku po tom na mně zavolal ten nagelovaný frajírek. Protočila jsem oči. 

"Hey Sadie ! Pojď si k nám sednout" Mrkl na mě a já jen blbě zklopila hlavu a tiše si přisedla... Všichni kluci co tam byli a že to byl plný stůl... Se smáli mě. A najednou jeden kluk vykřikl přes celý stůl

Nzk: "Hey Justine ?! A vojels jí aspoň když si za ní přišel ?!" Křičel a já se zvedla i tác s jídlem jsem tam nechala a odešla se slzami v očích jsem přiběhla na pokoj a zabořila si hlavu do bíle povlečeného polštáře. V tom jsem uslyšela kroky které se pořád přibližovali. 

Ve dveřích se objevil Justin. 

"Vypadni! Ty si sem ještě přijdeš, si normální vypadni odsud!!!"                                                                       A proč si jim to říkal alespoň to si nemusel. Teď jsem navíc celý škole pro smích co celý škole možná celýmu světu a přitom za to můžeš ty tak kdyby si jim to alespoň neřekl, ale né ty z toho uděláš drama že to do hodiny ví celá škola.                                                                                                                                    

 J:"A já se ti ještě šel omluvit ..." A odešel.

Nevěřícně jsem tam stála a koukala jak se pomalu zavírají dveře. Co sem komu udělala ?! Proč mi to udělal ?! Vždyť vypadal jako normální kluk. Už jsem na tím nechtěla přemýšlet tak jsem si vyndala ze sříně na oblečení jedno povlečení na polštář a povlíkla si ho jelikož byl celý zapatlaný řasenkou, leskem na rty a pudřenkou.

Po chvíli do mých dveří vrazila nějaká holka.

Nzh:" Prosimtě hledám jednoho kluka jmenuje se Justin neviděla si ho tu někde?" Řekla uspěchaným hlasem.

S:" No jo před chvílí někam šel."                                                                                                                           Nzh:" Jo a kam to asi nevíš viď? No jinak já se jmenuju Taylor- Taylor Swift no a Justin je můj kluk a já ho nemůžu nikde najít. Jo jinak díky a někdy můžem zajít ven ne?"                                                         S:" Hm..." Řekla jsem pokleslým hlasem jenže "Taylor" už byla pryč, zdála se jako milá holka jenže už nevim co si mám o těhlech lidech myslet.

Potom jsem si vzpoměla že si musim převlíknout. Koukla jsem se na mobil a ukazoval 15:47 tak jsem si řekla že bych se mohla poohlídnou poté Taylor a po dalších lidech. Tak jsem na sebe hodila pár věcí a trochu přičísla.

Chvíli jsem chodila po venkovní zahradě a potom jsem viděla někoho na houpačce. ten někdo byla Swiftová a Justin po chvilce jsem si vzpoměla že mi říkala že spolu chodí měla jsem docela vztek s ani nevím proč žeby závist? Možná jo možná ne, co já vím vždyť mně ponížil tak co bych k němu měla jako cítit?!

Jenže já na ně civěla jako na hromadu pizzy (která je mezi mým oblíbeným jídlem) A Justin na mně zavolal.

"Hm...Hm...Hm... Copak Copak? Nežárlíš snad nebo jo?" A začal se smát na celé kolo, k němu se přidala i paní "Swiftová" Jo perfeltní dvojka hodí se k sobě povahou jeden je nagelovanej frajírek s velkým egem a ona je nějaká šlapka z baru. Měli by si okusit jaký to je být za šprta z brejlema. Teda aspoň jak mi všichni říkají. Copak já taky nemůžu zažít trochu štěstí alespoň kapičku štěstí?!

Tak tohle byl další propadák který se zapsal do mého deníku. Když jsem tedy neměla žádné kamarády byla jsem z toho na prášky, k čemu to je když si vás všímají jenom učitelé a nikdo jiný. 

Tak jsem si tedy zapla notebook a projížděla po internetu, najela jsem na jednu ikonku jmenovala se "jak být oblíbenější" .  "To nejspíš bude nějaká kravina ale za pokus to stojí". Naklikla jsem na to a vyjelo mi tam pár rad jak být populárnější a oblíbenější. TY rady byli opravdu k ničemu zaklapla jsem notebook a svalila se na postel chvíli jsem jen tak koukala do zdi, do stropu prostě všude možně až jsem teda nakonec usla. 

Byl to náročný den a to hodně náročný zasloužila bych si pořádný odpočinek. 

Zdál se mi zvláštní sen, jako kdybych se líbala s Justinem bylo divné ale zároveň příjemné potom jsme se chvíli muchlovali jenže v tom mi zazvonil budík a všechny se rozutekli někam hodně daleko.

Jako každé ráno jsem si ustlala postel, vyčistila si zuby, učesala a převlíkla chtěla jsem změnu a to velkou jenže bych na to potřebovala nějakou kamarádku. Udělala jsem si rybí cop a k tomu jsem si vzala takovou Galaxy mikinu, černý legíny a růžový Vansky. Ani nevím jak se mi to ocitlo v šatníku ale bylo to docela pěkný doufejme tedy aby se to líbilo i ostatním. Když jsem vyšla z mého pokoje zamkla jsem ho a dala si klíč do kapsy od mikiny, a nasadila si tašku přes rameno.

Po cestě do budovy školy jsem se srazila s nějakou holkou, jmenovala se Miley Stuart znali jsme se se základky. Zapovídali jsme se ale ne že by to byla moje kamarádka jen známá rozloučili jsme se a šli si po svém. V budově školy jsem narazila na Taylor a ona na mně začala bezdůvodně křičet ať Justina nechám na pokoji a abych už se o něj nestarala a takový řečičky ignorovala jsem to nepotřebuju si kecat do života nějakou fiflenou. Za chvíli za ní přošel Justin aby se uklidnila ale ona mu dala facku a on se sní začal hádat. Další týden to mezi nimi docela vřelo a já se víc zblížila s Miley je docela milá ne jako Swiftová... 

School loveKde žijí příběhy. Začni objevovat