16. Další bolest

137 8 0
                                    

Lehla jsem si zpátky protože mi bylo furt špatně. Koukala jsem do zdi a představovala si svůj geniální život občas to vidím dost zkresleně představují si hodně smyšlených věcí ale to dělám často. Někdy bych si přála aby život byl takový jaký si ho představuji.

"Co bych asi tak mohla dělat? Když mi je špatně tak já nedokážu ležet. Přemýšlela jsem co bych asi tak mohla dělat za deštivého počasí? Zvedla jsem se z postele a protáhla se. Odkráčela jsem do koupelny a chystala jsem se do sprchy. Sundala jsem si oblečení a zašla dovnitř. Umyla jsem si vlasy ale najednou mě začalo něco strašně pálit, byla to moje rána kvůli nůžkám. Najednou to začalo bolet. Šla jsem si přes to dát obvaz, prohledala jsem lékárničku a vyndala obvaz. Když jsem si to obvázala zašla jsem zase do sprchy. Po té jsem se usušila a vyfénovala vlasy. " Asi bych a nima měla něco dělat." jediné co mě napadlo bylo začít si je žehlit. Vysušila jsem si vlasy a trochu je vyfénovala. Rozčesávala jsem si vlasy a v tom někdo zazvonil. Navlíkla jsem si župan a šla otevřít.

Ve dveřích stála Kate.

"Ahoj, co tu děláš? vždyť je 8 ráno?"

"Oliver říkal že jsi nemocná tak jsem se přišla za tebou podívat co ti vlastně je?"

"Počkat to nedává smysl za 1. odkud znáš Oliho? a za 2. nemáš být ve škole?"

"No s Oliverem se znám je to můj dá se říct bratranec. A ve škole nejsem protože mi profesorka Roomonová řekla ať ti přinesu učení. Mám na to asi 15 minut a z toho 10 minut jsme prokecali takže tady máš učení a zatím ahoj." Usmála se na mě potom mi zamávala a odešla zpátky do školy.

"A proč mi to teda Oliver neřekl že to je její bratranec? musím se ho na to zeptat!"

Šla jsem zpátky do koupelny. Svázala jsem si vlasy do culíku a potom odešla do pokoje.

"Hele přišla mi sms"

"Je od rodičů."

"Ahoj jak se máš doufám že jsi potkala Olivera jeho mamka se nás ptala kam chodíš na střední aby ho tam taky přihlásila tak zatím pa máme te rádi."

"Tak teď už je to opravdu šílený."

Šla jsem do kuchyně zapít prášky. Nalila jsem si džus a narvala si s odporem prášek do pusy a zapila. "Fuj ty jsou hnusný" Nic horšího být snad nemůže. Já jsem byla spíš typ lidí co prášky většinu vyzvrací takže mi bude ještě hůř než před tím. Pustila jsem vodu na to abych umyla sklenici jenže ta mi vyklouzla z ruky a upadla na zem. Roztříštila se na malé kousíčky hned vedle mé nohy akorát jsem na jeden střep omylem šlápla. "Auu" Zaječela jsem. Odskákala jsem na jedné noze k posteli abych si střep vytáhla. Opatrně jsem střep vyndala a hodila do koše. Zavázala jsem si to obvazem abych utlumila proud krve.

"Radši si lehnu než se ještě zmrzačím"

Položila jsem hlavu na polštář a zachumlala se do deky. Nemohla jsem usnout ale nejspíš jsem tak nějak napůl vnímala a napůl spala celou dobu jsem se převalovala.

Když přišel Oli jen jsem pootevřela oči ale zase je hned zavřela byla jsem moc unavená nebo spíš líná vstát. Když mě viděl zachumlanou v dece přisedl si vedle mě. 

"Tak co jak ti je?" 

Já mu jen ukázala obvázanou nohu a zase dala zpátky pod deku.

"Co se ti stalo? no ty asi nebudeš schopna ani mluvit co?" Usmál se a odešel do vedlejší místnosti. 

"Sadie?!....."

Konec dílu byl kratší protože byli dva dlouhý tak aby byl taky jeden krátkej takže zatím čus :)

School loveWhere stories live. Discover now