15. Miluju ho!

143 9 0
                                    

Ráno mi zazvonil budík a já ho opatrně vypnul. Začal jsem Sadie lochtat na břichu a potom jsem řekl "stavej brouku" Zašeptal jsem jí do ucha. Ale ona se jen převalila na druhou stranu.

Sadie

Převalila jsem se na druhou stranu směrem k Olimu a otevřela oči.

"Musíme dneska do školy?" podívala jsem se smutným obličejem na Oliho. "Furt tomu nemůžu uvěřit" pousmála jsem se a zavřela oči a tím jsem dala na jevo že chci ještě spát.

Pocuchal  mi vlasy a zvednul se z postele. "Nevíš kde mám tričko?" podíval se na mě a smál se.

"Co je?" podívala jsem se na Oliho nechápavě.

"No já jenom jestli nemáš na sobě moje tričko"

Potom si lehnul zpátky ke mě a řekl "tak dáš mi to tričko?" a nemohl se přestat smát.

"Jak se na mě dostalo to triko?!" začala jsem panikařit a být nervózní. "Že se nic nestalo Oli žejo?!" Zněla jsem dost zoufale.

"Neboj vypadám jako někdo?"

Věděla jsem hned že tím myslí Justina.

"Já jenom že za chvíli začíná škola a ty jsi ještě nevylezla z postele"

"A pomůžeš mi? Já jsem moc líná" nastavila jsem ruce abych dala na jevo že chci vstát. Chytl mě za ruce a vytáhl z postele. Dal mi pusu a já se cítila jako ten nejúžasnější člověk na světě.

"Tak a teď mi dej to triko!"

"Víš co? Mě je špatně nemohli by jsme dneska zůstat tady, jeden jediný den! Prosím" fňukala jsem jako malé dítě.

"Sadie?! tohle bych nikdy do tebe neřekl ale možná by to tolik nevadilo"

"Jupí" opravdu jsem se chovala jako malé dítě

Přepadla jsem zpátky dozadu na postel abych si mohla znovu lehnout. Nejspíš už jsem se nechovala zrovna nejvzorněji ale aspoň jsem byla šťastná protože můj nejlepší kamarád se mnou chodí a já jsem v sedmém nebi.

Oli šel hned ke mě a zeptal se "miluješ mě?"

"Co myslíš hlupáčku?" a dala jsem mu pořádnou pusu. "to víš že jo" Usmála jsem se na něj a přitulila se k němu a ještě se zeptala a ty mě?"

Přitiskl si mě k sobě a tím mi dal najevo že jo. "stačí to jako odpověď?" zeptal se mě.

"A co budeme celou tu dobu dělat?" podívala jsem se na Oliho který byl zahleděný do svého mobilu.

"Děje se něco vpadáš tak nějak zklesle." nakoukla jsem Olimu přes rameno. "teď budu všude chodit s tebou protože nic nechci riskovat. A na Justina si musíš dávat pozor protože teď mi napsal Taylor (L.) že prý si to s tebou chce Justin vyřídit tak prostě si musíš na něj dávat pozor rozumíš!" vypadal dost nervózně.

"Achjo tohle všechno děláš jenom kvůli mě přidělávám ti zbytečně moc starostí."

"Slíbil jsem že tě budu chránit a to dodržím neboj!" objal mě a hladil po vlasech.

"Jsem tak ráda že tě mám" dodala jsem posmutněle. "nezměníme téma? hele mě je fakt nějak špatně radši si půjdu lehnout nevadí?"

"To víš že ne" Usmál se a dal mi pusu. "tak dobrou".

"dobrou" a to bylo moje poslední slovo potom už jsem usla.

Zdál se mi takový divný sen byl v něm nějaký cizí kluk a Justin pamatuji si jenom to že se poprali a potom už jsem se vzbudila protože mi bylo strašně špatně a já jsem šla zvracet. Když jsem vyšla z koupelny Oliho jsem nikde neviděla prohledala jsem celý "byt" ale on nikde vzpomněla jsem si na tu SMS a sen a už jenom to mi nahnalo strach "tak a co teď" nevěděla jsem jestli ho mám jít hledat nebo doufat že je v pořádku. "Oli vrať se!" v hlavě mi proudili otázky typu "je v pořádku?", " kde je?", "doufám že nešel za Justinem!"...

Sedla jsem si na postel a doufala že je v pořádku " já se z toho jednou zcvoknu Justin mi chce zkazit celý život."

Slyšela jsem nějaké kroky před mým pokojem "prosím ať je to nerozmlácený Oli." hleděla jsem na dveře a čekala jestli se otevřou. Kroky utichly a já se začala bát čím dál víc najednou se dveře otevřeli a v nich stál Justin "a sakra" pomyslela jsem si v duchu "prosím nech mě být!"

"Proč bych ti měl něco dělat?! vypadám jako nějaký psychopat?! spíš mi řekni kde najdu toho tvýho frajera"

"Počkat cože?! on nešel za tebou já nevím kde je já myslela že jstense šli poprat ale v tom si přišel ty a i kdybych věděla kde je tak bych ti to neřekla! a teď okamžitě vypadni z mého pokoje!"

"Hm abych něco neudělal brzo tobě!" zavrčel a odešel.

bb

Když zabouchl dveře uslyšela jsem jeho hlas jak říká "tak tady jsi už jsem myslel že si zdrhnul" okamžitě jsem šla otevřít dveře a viděla Oliho a Justina jak se chtějí prát "hned přestaňte Justine ty mi chceš zničit život je to moje věc s kým se budu scházet a s kým chodit!"

"Tak vy už spolu i chodíte jo?! o důvod víc ho zmlátit!"

"Nech ho na pokoji!" vrazila jsem Justinovi facku, jenže to jsem mohla tušit že taky jednu dostanu málem jsem spadla na zem ale chytl mě Oli já vážně nevím co bych bez něj dělala "děkuju"

"Nechcete si tyhle sladký řečičky nechat na potom?!"

"Ne!" řekli jsme oba dva zároveň.

"Řekni mi až s tebe bude pořádnej chlap a ne kluk co furt doufá že se jeho sny splní ta holka se k tobě nehodí ona potřebuje někoho pořádnýho a ne někoho jako si ty! věř mi"

"Ta holka má jméno a navíc radši kluk co furt sní než nějakej blbec z bohatý rodiny který si myslí že je největší frajer světa."

Musela jsem se do jejich konverzace vložit i já "Justine já toho kluka znám už od první třídy je to člověk na kterým mi záleží a nechci ho ztratit k tobě se já nehodim vůbec a jestli si to myslíš tak to pravda není a nikdy nebude! Je to kluk co se o mě zajímá tebe zajímá jenom holka co má velký prsa zadek a tak podobně já jsem byla jenom tvoje hračka po chvíli by jsi mě odhodil takže radši buď s Taylor (S.) a mě si už prosím nevšímej."

Potom jsme odešli do pokoje a já byla na prášky bylo mi špatně, tvář mě bolela a ještě víc jsem se bála Justina než před tím. Ale na druhou stranu jsem byla ráda že se Olimu nic nestalo radši abych to odnesla já než Oli.

"Oli kde jsi byl víš jaký jsem měla strach?! tohle už mi prosím nikdy nedělej!" objala jsem ho a po chvilce zase pustila "neboj už to nikdy neudělám přísahám jsem blbec řekl jsem že tě budu chránit a místo toho si se mě zastala a já jen přihlížel promiň! odpustíš mi to?"

"Tobě všechno nesnesla bych kdyby ti něco udělal!" V tom už se mi chtělo spát "nebude ti vadit když si teď půjdu lehnout?" řekla jsem oslabeně.

"Nebude pojď vezmu tě" Vzal si mě do náruče a já jsem usla bylo mi tak dobře a zároveň strašně protože jsem si proti sobě poštvala asi celou Střední školu ale zase jsem mohla být s milovaným člověkem.

Opatrně mě položil do postele, přikril dekou a přilehl si ke mě. Hladil mě po ruce a potom přestal ještě jsem trochu vnímala tak jsem se pousmála ale potom už jsem usla.

Ráno jsem se probudila v posteli sama "achjo už zase?!" tentokrát jsem ale našla lísteček na kterém bylo napsáno "neboj nechal jsem tě doma byla jsi totiž bílá jako stěna tak tě ve škole omluvím a potom příjdu. Oli" Usmála jsem se a uvědomila si jak moc ho mám ráda...

konec dílu doufám že se líbil díl a zatím Čus :)

School loveWhere stories live. Discover now