11. Bölüm // Bir Miyiz ? //

9.4K 456 9
                                    

 

 11. Bölüm

 Multimedya : Kuzey & Elif

Bol yorumlu ve voteli olur inşallah ^^

Bölüm şarkımız İrem Derici'den Bir Miyiz ?...

Elif, hiç beklemediği bir anda ve zamanda Kuzey’i karşısında görmenin şokunu yaşarken içindeki duygular tepetaklak olup tüm sinir hücrelerini ele geçirmişti. Dünden beri genç adama sıraladığı sözler boğazına düğümlenirken şimdi kendisine apayrı tatlar yaşatan Kuzey’e ne yapacağını da bilmez haldeydi.

 

Düşünceleri, duyguları saniyelerle karışıp bir fikir ortaya atarken şu an ki tipini hiç aklına getirememişti. İçinden keşke aynaya bakıp gelseydim, dese de olan olmuş; gören de görmüştü! Saçları, sabahın kör vaktinde birbirine girip kafasında isyan bayrağı çekerken;  gözleri uyku mahmurluğuyla karışık şok vaziyetinden hallice ortaya komedi bir durum seyretmişti. Üzerindeki   Hello Kitty’li pijaması ise bu duruma bomba düşüren atıştı.

 

Sonunda aklına gelen fikirle hain bir gülüş sundu dudaklarına. Ani bir manevra yapıp gözlerini kısarak Kuzey’e sinirle bakmaya başladı. Bu ikilemli hareket Kuzey’in kafasını karıştırırken karşısındakinin normalden çok uzak bir kız olduğunun bir kez daha farkına vardı. Hoş normal olsa onu nasıl fark edip kalbini güvenle teslim edecekti ki ? Elif’ten gelecek olan tepkiyi merakla ve sabırsızlıkla beklerken onu hayranlıkla izlemekten de geri durmuyordu.

 

Sonunda atağını yapmaya karar  veren Elif’in  şu an ne durumda olup olmadığı umurunda azcık(!) olsa da bu anın büyüsü birazdan gerçekleşen olayda olacaktı. Kendini toplayarak kalbine doğru yavaşça ilerlemeye başladı. Kuzey, kendisine yaklaşan Elif’ini gördüğünde şaşırsa da bu durumdan oldukça memnundu. Sevdiği kadın kendine özlemle gelirken onun yapacağı sadece kollarını açıp onu hasretle sarmalamaktı. Elifse hain bir gülüşle sevdiğine yaklaşırken aklındakinden firar edip Kuzey’e özlemle sarılıp artık bu ilişkiyi başlatmak istiyordu. İçindekini kafasından uzaklaştıran genç kız sonunda Kuzey’inin dibine kadar gelmişti. Aradaki minik mesafe ikisini de delice etkilerken Elif daha fazla aşkın elektriğine kapılmamak için atağa geçti.

 

Gözlerini Kuzey’in boğuk mavi gözlerinden çekmezken elini yumruk haline getirip muzipçe sırıttı. Genç adamın kendini gözlerinde kaybettiğini gördüğünde ise içi hem pişmanlık hem de zevkle dalgalanıyordu. Yumruğunu genç adamın karnına geçirirken onun tepkisini de meraklı gözlerle izliyordu. Ne olursa olsun şimdiden aşkın yolunu erkek tarafına kaptırmamalıydı. Her daim rövanşta olan kendi olmalıydı, tabi bu Kuzey’ e yol vermeyeceğinin anlamı sayılmazdı..

 

Kuzey, yediği yumrukla kasılırken şaşkınlıkla Elif’e bakıyordu. Bu kızın daha doğrusu bu cadının derdi neydi ?

 

‘’ Ne yapıyorsun ? ‘’

 

Sinirle karışık sorusunu sorarken hem genç kadının davranışını anlamaya hem de o yumruğun nasıl olurda Elif’e ait olduğunu analiz etmeye çalıyordu.

Vazgeçebilir Misin ?On viuen les histories. Descobreix ara