9. Bölüm // Sürpriz Misafir //

10K 474 9
                                    

9. Bölüm

Multimedya : Tavsiye ettiğim kaliteli bir hikaye 

Arkadaşlar kaliteli bir hikaye okumak istiyorsanız size önerim amatör yazarlığa adım adım tırmanan Kübra Nur Akyol'un Melekler Seni Korusun hikayesidir. Alışa gelmiş hikayelerden, aynı konulardan, basit kurgu ve yazılardan sıkılmadık mı artık ? Sizi bu dertten kurtaracak yeni hikayelere açılın ;) Melekler Seni Korusun genç, tatlı, sempatik ve başarılı bir yazardan doğarken bu hikayeye ve yazarımıza destek vermemek yazık olur...Bu arada hikayenin karakterleri Kuzey ve Almira dikkat çekici özelliklere sahip olmakla beraber okuyanların da aklına yerleşecek ;)) 

Bölümümüz artık başlasın ^^

İki genç adam Eva’nın ardından şaşkınca bakarken saniyeler sonra kendilerine gelebilmişlerdi. İkisini de ansızın bir merak sararken Yetkin’in merakı içini daha çok yemeye başlamıştı. Huzurun dans ettiği o kahvelerde şaşkınlığı yakaladığı an kendi içine de merak tohumları düşmüştü. Gönlünü kaptırdığı güzelliğin ne derdi olduğunu delice merak ederken kendini onu aramamak için zor tutuyordu.

‘’ Dünyadan Yetkin’e, Yetkin’den Eva’sına… ‘’

Cem’in ağzından çıkan Eva sözüne kadar düşüncelerinin arasında boğulup kalmıştı. Eva sözünü duyduğunda ise Cem’e sinirle bakmaya başlamıştı.

‘’ Eva da nereden çıktı ? ‘’

Cem, içinde tuttuğu kahkahasını salarak muzip bir şekilde arkadaşına baktı. 

‘’ Senin düşüncelerinden fırlayıp bana koştu. Rahat bırakacakmışsın onu. ‘’

Yetkin, Cem’in alayla söylediği cümleyle sinirlenerek ‘’ Bana bak arkadaş müsveddesi, o düşüncelere seni bir boğarım çıkamazsın bile ! ‘’dedi. 

‘’ Sen Eva’yı özle, merak et ; acısını da benden çıkar. Sen bence kendin boğul o düşüncelerde. ‘’ Diyerek geri geri koşmaya başladı Cem. Dostunu eğer azcık bile tanıdıysa bu sözlerden sonra üstüne gelmemesi imkansız olurdu.

Yetkin’in duyduklarıyla hiddetlenmesi bir olurken, Eva’ya olan merakını Cem’in sırıtmaktan yorulmayan yüzünden çıkarmaya karar verdi.

‘’ O suratın ne zamandır bir kuru yumruğa hasret değil mi ? ‘’ diye sordu Yetkin. Cem, duyduğu soruyla hızını arttırırken önüne dönüp hızla koşmaya başlamıştı bile.

‘’ Benim arkamdan koşacağına git Eva’yı ara da sinirin yatışsın. ‘’ 

Yetkin, duyduklarıyla ukalaca sırıtıp ‘’ Önce senin işini halledeyim de gönül rahatlığıyla onu ararım, ‘’ diyerek arkadaşının peşine düştü.

Arama beklerdi ama bu anın keyfi beklemezdi…

Birbirleriyle keyifle didişirken her sporlarının sonu gibi bu da tatlı yumruklarla bitmişti…

Eva, Yetkin’in yanına gitmek için cesaretini toplarken hazırlıksız yakalandığı telefon sesiyle yerinde sıçradı. Gördüğü yabancı numarayla içi merak dolarken telefonu açtı.

‘’ Eva Solmazla mı görüşüyorum ? Eğer sizle görüşüyorsam şu çılgın arkadaşınızı gelip alın lütfen. ‘’

Eva, tedirginliğe bürünüp ‘’ Evet benim, ‘’ diyerek yanıtlarken ‘’ Çılgın arkadaş derken ? ‘’ diye sordu peşinden. Onun bir çılgın arkadaşı vardı o da şu an İsviçre dağlarında Kuzeyle kendisini delirtmekle meşguldü. 

‘’ Elif Tekin adlı arkadaşınız şu an karakolda. Eğer almaya gelmeyeceksiniz durmayan çenesiyle beraber sabaha kadar nezarethanede kalacak. ‘’ Görevlinin sesi oldukça keskin geliyordu.

Vazgeçebilir Misin ?Where stories live. Discover now