19. Bölüm // E&Y //

3.7K 209 14
                                    

Vazgeçebilir Misin ?

19. Bölüm

Yemyeşil bir çimin üzerine kurduğu masayla enfes bir görüntü sağlayan Yetkin, beyazın göz kamaştıran özelliğini hem masada hem de çimlerin üzerinde kullanmıştı. Çimler beyaz güllerle büyük bir kalp oluştururken kalbin içindeki E&Y harfleri ise muhteşem bir görüntü sağlamıştı. Çimlerin bu güzelliğinin yanı sıra masaya da konan beyaz güller masumluğun, sevdanın izini her yere imzasını atarken, Eva nefesini tutarak bu görüntüyü hafızasına kazıyordu. Yetkin, Eva'yı masaya oturtmadan önce masadaki kutuyu alarak sevdiğine uzattı. Eva, soluksuz bir şekilde elindeki siyah kutuyu tutarken gözlerini de Yetkin'in gözlerine kilitli bırakmıştı.

Kutuyu yavaşça açarken kendini de olası bir teklife hazırlıyordu. İçinden her şey çok hızlı ilerliyor, diye geçirirken kutunun içindekini görünce düşüncesi hızla yer değiştirmişti. Yüzük yerine anlamlı bir şekilde pırlantalardan işlenmiş bir kolye duruyordu karşısında. Geçirdiği duygu sarsıntılarıyla sevdiğine bakarken onun da büyük bir aşkla kendine baktığını fark etti. Titreyen eline rağmen kolyeyi kutusundan çıkartırken asıl büyü kolyenin şeklinde ortaya çıkmıştı. Y&E harflerinin şık bir şekilde pırlantalarla işlenmesi hem kolyeye hem de harflere ayrı bir hava karmıştı. Aynı zamanda bu klasik hediyelerin de ötesine geçmişti.

Eva, dolan gözleriyle genç adama tüm hayranlığıyla bakarken Yetkin, genç kızın elindeki kolyeyi alarak kalbinin üzerine götürdü.

'' Bu harfler, ikimizin kalbini temsil ediyor güzelim. Ne sen ne de ben birbirimizden kopabiliriz. Bu aynı zamanda kalbimizin mühürlenmesi. İlk adımımızı atıyoruz Eva'm. Bundan sonra bu aşkın yolu hep mutlulukla ilerleyecek. Son nefesime kadar kalbin kalbimde, ruhun ruhumda olacak. Seni seviyorum.... ''

'' Kalbim kalbinde, ruhum ruhunda can bulacak. Bu kolye aşkımızın kördüğümü olacak. ''

Eva'nın sözleriyle elindeki kolyeyi sevdiğinin boynuna götüren Yetkin, hediyesini sevdiğinin zarif boynuna asarken oraya minik bir buse kondurmaktan da geri kaçmamıştı.

Kollarıyla sevdiğini saran genç adam, '' Bundan sonra adımlarımız daha bir emin, daha sağlam olacak. Sana kavuşmaya son bir adımım kaldı ve ben onun çok daha özel olmasını istiyorum. Çok yakında seni yanımdan hiç ayırmayacağım Eva'm...'' Dedi.

Eva, Yetkin'in kararlı sözleriyle kalbinin titrememesine mani olamamıştı. Sevdiği, aşık olduğu adam açık açık evlenmeye çok az kaldı diyordu. Hayallerinin ötesine geçen aşkı tüm ruhuyla kendini yeniliyordu. Kalbine saplanan heyecandan gözlerini masaya doğru yöneltirken Yetkin, Eva'nın sessizliğini utanmasına yormuştu. Hiç şüphesiz genç kız heyecanın ötesinde bu duyguyu da yaşıyordu. Yetkin, muzip bir ifadeyle Eva'nın elini tutarken masaya doğru ilerlediler. Eva'nın karşısına oturan genç adam hayranlıkla sevdiği kadını izlemeye başladı. Saniyelerin bile aralarına girmesine izin vermeden soluksuzca izliyordu. Yetkin'in hayran ve aşk dolu bakışlarını üzerinde hisseden Eva da heyecanını bir köşeye bırakarak sevdiği adamı izlemeye başladı. Sadece gözlerin konuştuğu dakikalarda aslında çok şey konuşuluyordu.

Aşkları, sevdaları ve gelecekleri....

Kalplerindeki tüm duyguların birbirlerine fısıldamasıydı, suskunluklarına neden... Onlar sessizce bu anın tadını çıkarırken duyguları çoktan birbirlerine kenetlenmişti.

Akşamın kör karanlığını üzerlerinde hissedene kadar yemeklerini yavaşça yiyip, sohbet etmişlerdi. Aşklarının keyfini çıkarırken özlemlerini de dindiriyorlardı. Bir gün görüşememek bile onlara zor gelirken koskoca bir haftayı görüşemeden geçirmişlerdi. Bunun acısını yemekte çıkarırlarken Eva'nın sözü bir an da yemeğin seyrini değiştirmişti.

Vazgeçebilir Misin ?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang