10. Bölüm // Baldız ? //

9.3K 443 9
                                    

Vazgeçebilir Misin ?

10. Bölüm

^^ Bolll vote ve yorum istiyorum <3 Voteler +20 olur umarım ;)) ^^ 

Multimedya : Eva & Yetkin  ( Resim için Ferris Whell Photoshop'a teşekkür ederim. https://www.facebook.com/pages/Ferris-Wheel-Photoshop/223058994563671?hc_location=timeline )

‘’Vay be Yetkin Bey’e bak sen. Yılların kilidini bir bakışta açabilmiş.’’ 

Muzipçe sırıtan arkadaşına iç çekerek ‘’ Açtı açmasına da pas tutan yaramı da kanattı. Şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bugün ki hastam aslında ileri adım atmam konusunda bana ders verdi ama ondan bir adım görmeden bunu da yapmak istemiyorum, ‘’ dedi.

Elif, tam söze başlayacağı sırada yanında çalan telefonu eline aldı. Telefonu açtığında ise içinde taşan kahkahayı zor tutmuştu.

‘’ Eva… ‘’

Tanımadığı bir ses arkadaşının adını fısıldarken bu kişinin Yetkin olduğundan adı gibi de emindi Elif. Ardından gelen cümleler ise kahkahasını içine gömmesine neden olmuştu. 

‘’ Bugün parktan aniden çıkışın şaşırttı bizi. İyi misin ? ‘’ diye sorarken içi içini yemeye devam diyordu genç adamın. Şu an Cem olsaydı kendine alayla karışık şaşkınlık sunarken kendi de arkadaşının o bakışını kendinden esirgemiyordu.

Elif duyduklarıyla içinden sevinç nidası atarken sonunda arkadaşının gerçek aşkı bulduğuna inanıyordu. Tek başına yanmak yerine birbirlerini bu aşkta yakmaya hazır bulunuyorlardı. 

‘’ Ben Elif… Eva’nın yakın arkadaşıyım. Siz kimsiniz ? ‘’ diye sordu. Enişte adayının verdiği cevabı delice merak ederken telefonu da arkadaşından uzak tutmaya çalışıyordu.

Birkaç saniyelik duraklama sonunda, ‘’ Ben Yetkin, yakın bir arkadaşıyım ‘’ derken ses tonunda gizliden bir sevdiği sözcüğü saklı gibiydi. Cevaba memnunca sırıtan Elif, telefonu Eva’ya uzatırken muzipçe gülerek ‘’ Ben de Elif, baldızın sayılırım, ‘’ deyip hızla telefonu arkadaşına uzattı. Ortada şaşkınca kalan iki aşık ise ayrı yerlerde anın şokunu yaşıyordu…

Eva, eline tutuşturulan telefonuna donuk bir şekilde bakarken bir an nefessiz kaldığını hissetti. Daha ortada hiçbir şey yokken ‘ baldız ‘ sözcüğü de nereden çıkmıştı ?

Saniyeler sonra kendine zoraki bir şekilde gelen Eva, telefonunu kulağına götürürken Yetkin’in ses vermemesini diyordu. Kendi bile şu an ne diyeceğini bilmezken genç adamın sorularına ne yanıt vereceğini hiçten bilmiyordu.

‘’ Yetkin ? ‘’

Titrekçe çıkan sesiyle kendine söylenirken kalbi heyecan ve meraktan dört nala koşup duruyordu. 

Yetkinse duyduğu sözcükle neye uğradığına şaşmanın yanında içini anlamlandıramadığı bir huzur kaplamıştı. Saniyeleri aşan sessizlikte kendi cennetinin sesini duymasıyla mutluluğu yüzüne yansımıştı aniden.

‘’ Eva… ‘’

Sadece adlarını söyleyerek bile içlerinden taşan sevdayı birbirlerine dile getiriyorlardı. İkisi de kendilerinde bunu keşfederken birbirlerinde de bu sevda işini tamamlama çok yakın gözüküyordu.

Vazgeçebilir Misin ?Where stories live. Discover now