13. Bölüm // Büyülü Kahveler //

8.7K 370 11
                                    

Vazgeçebilir Misin ?


13. Bölüm

Multimedya : Yetkin & Eva 

-- Ve Uslanmaz Çapkın aramıza döner :DD Bu bölüme +20 Vote istiyorum. Ve de boll yorum. Kendinizi hayaletlikten çıkarın :))) ---

.....


Eva, kendisine doğru gülümseyerek gelen adamı gördüğünde ağır bir şekilde yutkunup derin bir nefes aldı. Dün gecenin büyüleyici atmosferinde havayı bozan bu şahısla bir daha karşılaşmak dahi istememesine rağmen o kişi şimdi burnunun dibinde bitmişti.


‘’ Ooo Eva, bu ne güzel sürpriz böyle… ‘’


Sıcak gülümsemesiyle gözlerini Eva’ya kilitleyen Korcan gerçekten de şaşırmışa benziyordu. Ama bu şaşırma büyük bir başarıyla da mutluluğunun arka planında kalıp sadece gölge görevini sürdürüyordu.

İçinden, ‘’ Hangi ara Eva oldum böyle…’’ diye geçirirken zoraki bir gülümsemeyle ‘’ Evet, seninle bir daha karşılaşmayı hiç ummuyordum,’’diyerek genç adama olan mesafesini de çizdi.

Korcan, altta yatan manayı üzerinden silkeleyerek, ‘’ Ben bekliyordum açıkçası… Senin gibi biri zor bulanan ama bulunca da kıymeti çok iyi bilinen bir çiçeği andırıyor. Seni bulmuşken kaybetmek istemem…’’

Sınırlarını ve isteklerini hiç çekinmeden fütursuzca ortaya döken Korcan, yaptığı ataklarla karşısındaki genç kadını şaşırtırken kendinin de gurur duymasına sebep oluyordu.


‘’ Dikkat et de o çiçek zehirli olup sarmasın dört bir yanını… Benim işlerimi bir an önce halletmem gerek. Musadenle…’’ diyerek yanından ayrılırken söylediği sözlere anlam veremezken genç adamın aklını daha fazla kurcalamasına mani oldu. 


Korcan, Eva’nın sözlerine gülümsemekle yetinirken arkasından da iç geçirerek bakıyordu. Attığı her adım şu an diken gibi batsa da Eva’ya yakında o dikenler gül olup açacaktı onun yüreğinde. 


‘’ Etkilendiğim birinin peşini bırakmam, ‘’ diyerek hiç düşünmeden sözlerini Eva’nın ardından söyleyerek kendi hizasını da belli etmişti. Ne Korcan’ın işin kolay olacaktı ne de Eva’nın… Üçlü bir aşk oyununa hazırlanırlarken kimsenin ne hale düşeceği bilinmez bir x kadar merak uyandırıcıydı.



… 



Okula adım attığı ilk dakikada kendini huzursuz etmeyi beceren Korcan’a içinden söylenirken bir yandan da onun hareketlerini gözlemeden edememişti. Bir yanı huzursuz olurken bir yanı da ona çekiliyor gibiydi Eva’nın. Yüreğinin sesi kendini Korcan’a doğru hazırlamak isterken o bunu önemsemeyerek işlerini hızla halledip Yetkin’le buluşmak istiyordu.


‘’ Yarın da bu saatte gelerek ders notlarını alırsınız. Yüksek lisans eğitiminiz başladı artık. Başarılar…’’


Samimi gülümsemesiyle onunla ilgilen görevliye teşekkür eden Eva, hızla oradan ayrılırken içinin huzurla dolduğunu hissetti. Sonunda düzenini oturtup lisansına da başlama fırsatını yakalamıştı. 



İçi kıpır kıpır bir halde arabasına binerek Yetkinle bulaşacağı sahil yoluna doğru arabasını sürdü. Öğlene kadar hastasının olmamasına ilk kez bu kadar sevinirken, öğleden sonra yaşayacağı yoğun tempoda gözünü korkutmuyor değildi.


‘’ Aşk yolunda her şey çekilir…’’ diye fısıldanırken Yetkinle kendilerine ait olan şarkıyı açıp dinlemeye başladı. İlk kez aşk duygusunu tadarken, olgun bir doktordan çok liseli bir aşığa benziyordu. Yaşının tazeliği aşkına yol verirken Eva, ilk kez kendisini bambaşka duyguların kucağında buluyordu.

Vazgeçebilir Misin ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin