12. Bölüm // Cesur Adımlar //

8.8K 424 9
                                    

 

12. Bölüm

  Multimedya : Eva & Yetkin

Arkadaşlar İstanbul dışına tatile gideceğim için 10 gün bölüm yok ama gelir gelmez heme bölüm atacağım. Gitmeden attığım son bölümde umarım vote ve yorum patlaması yaşanır. Kendinize iyi bakın :)) 

... 

Eva, kendisine odaklanan bakışları fark ettiği halde önemsememeye çalışıyordu. Şu anlık bir çapkınla ve dahası başka biriyle uğraşacak hali yoktu. Tüm kalbi ve ruhu Yetkin’le geçirecek olduğu yarına odaklanıp kendilerini buradan götürmüştü.

 

‘’ Baldızım ve bizi tedavi eden psikologumuz  Eva Solmaz… ‘’

 

Kuzey’in muzipçe sırıtmasıyla Korcan’a söylediği sözler Eva’yı gülümsetirken Korcan’ın derin bakışları hoşuna gitmemişti.

 

‘’ Eva’cım bu da Ankara’daki eski dostum Korcan Tekyürek…’’

 

Eva, sade bir gülümsemeyle yetinirken Korcan arkadaşına, ‘’ Dikkat et de bu iki güzel hanımla  burada başına bir iş gelmesin. Çünkü en son hatırladığım kadarıyla sen biraz kıskançtın ve bu iki güzel bayanın talipleri fazla olabilir gibi …’’

 

Eva, talip sözüne sinirlenip kendine hakim olamayarak, ‘’ Taliplerim ile ben başa çıkabilirim, başkasına ihtiyacım yok ! ‘’ dedi. Nedense ilk kez göz göze geldiklerinden beri Korcan’dan kötü bir enerji alıyordu. Genç adamın bakışları bile kalbine  kötü bir sinerji bırakırken geleceğe de bir uyarı bırakır gibiydi.

 

Kuzey, dostuna muzipçe bakarak, ‘’ Merak etme dostum, baldızım kendisini korumayı bilir herkesten (!) ‘’ diyerek ince bir ayar Korcan’a yollarken ‘’ Ayrıca benim Elif’ime bakacak biri kendini şimdiden bu dünyadan silsin ! Onun tek ve sonsuz talibi  sadece benim, ‘’ dedi ve aşkla sevgilisinin gözlerine bakmaya devam etti. Elif de Kuzey’in bu sözleriyle bir kez daha erirken, ‘’ Dikkat et Korcan, sahipli olanlara pek yanaşma yoksa sonun fena olur, ‘’ diyerek Eva için gizli bir uyarı salmıştı. Şu anlık can dostunun sevgili adayı olmasa da çok yakında Yetkinle beraber ikisi de aşkın en güzelini yaşamaya başlayacaktı. Yüreği bunu derinden hissederken Kuzey’in elini tutup, göz kırparak ‘’ Hem Kuzey benim gibi güzeli bulmuş, az uğraşsın diğer erkek vızıltılarıyla, ‘’ diyerek kahkaha attı. Bu söze Eva ve Korcan gülerken, Kuzey sinir karışımı gülümsemesini sevdiğine sundu.

 

‘’ Senin bu çılgın sözlerin bir gün beni bitirecek ama ne zaman… ‘’ diyerek söylendi ve ayağa kalkarak, ‘’ Birazdan döneğim, ‘’ diyerek masadan kalktı. Bu fırsatı kendine çeviren Korcan ise teklifsiz Eva’nın karşına oturarak hiç çekinmeden genç kızın gözlerine sabitledi bakışlarını…

 

 

 

Korcan, tam konuşmaya başlayacaktı ki tanıdık bir ses kulaklarını işgal etti. Bu duyduğu ses Kuzey’e ait olamazdı değil mi ?

Vazgeçebilir Misin ?Where stories live. Discover now