27. Plan

131 11 0
                                    

als ik de keuken binnekom lijkt iedereen al te wachten, ze zitten allemaal aan de tafel. Ik ga aan het hoofd van de tafel zitten, iedereen kijkt mij afwachtend aan.

"We gaan met ze allen bepalen of we de Doctor nog een kans geven. Ik stel voor dat we eerst redenen geven waarom wel en daarna waarom niet" Ik zie sommige instemmend knikken.

"Hij red planeten en aliens" zegt Amy.

"Zijn vrouw was wel net overleden, dan ben je zo ie zo niet jezelf. Hij had verdriet" zegt Kaj.
Kaj lijkt soms echt de enigste volwassene onder ons, hij weet altijd van die goede redenen te geven.

"Hij heeft zijn excuses meerdere malen aan geboden. Voor jullie maar één keer maar op de camera in zijn controlepaneelkamer zag ik hem, hij zat met een grote 'het spijt me' bord in het midden" sommige zie ik mij even verbaasd aan kijken.

"Oké, nu waarom niet" zegt Rory.

"Hij heeft Kim twee keer verlaten!" zegt Harry. Ik knik.

"Hij heeft jullie uit de TARDIS gezet" Merkt Zayn op.

"En hij had tijdens zijn optreden een stemvervormer" zegt Niall. Het is even stil, iedereen denkt na.

"Ik vind dat we hem nog een kans moeten geven?" verteld Amy, ze klinkt een beetje onzeker.

"Ja, ik vind dat ook" zeg ik, ik weet niet waarom maar stiekem heb ik de Doctor al vergeven.

"Laten we doen dat de Doctor eerst mij en Kim moet vinden. Hij moet er maar een beetje moeite voor doen. Amy en Rory als jullie hem tegen komen zeg niet waar we zijn?" stelt Kaj voor met een grijns.

"Klinkt goed" zegt Rory. "Oké, ik bel de Doctor dat hij Rory en mij moet ophalen in Leadworth." zegt Amy, we staan op en lopen naar de controlepaneelkamer. We krijgen allemaal een knuffel van Amy en Rory en nemen afscheid. Kaj vliegt de TARDIS al naar Leadworth.

"Doctor? Hoi, met mij. Ja ja dat weten we nu wel, we hebben besloten je nog een kans te geven. Wat? Nee Kim heeft niets gezegt over de communicatie in dromen. Oké. Ja, haal je ons op in Leadworth? Nee Kim en Kaj zullen er niet bij zijn. Ik leg het wel uit als we er zijn, Oke Doei" zegt Amy door de telefoon. Kaj heeft de TARDIS geland.

"De Doctor wou weten of je al onderzoek gedaan hebt naar communicatie in dromen?" Amy kijkt mij vragen aan. Ik heb ze al een hele tijd geleden vertelt dat ik met de Doctor kan communiceren via dromen. Ik knik.

"En?" amy kijkt mij nieuwsgierig aan. Ik haal het blad uit mijn zak en geef het aan Amy.

"Jullie lijken inderdaad qua persoonlijkheid op elkaar. Geef jou of de Doctor NOOIT te veel suiker" zegt Amy met een grijns. De andere gaan om haar heen staan om mee te kunnen lezen. Ik staar ze een beetje aan, ik zie Harry teleur gesteld naar het blad staren.

"Dit is goed toch mam?" vraagt Kaj. Iedereen kijkt mij aan.

"Tuurlijk is dit goed voor Kim Ik ga ze aan elkaar koppelen" zegt Amy met een glimlach. Ze geeft Kaj het blad en loopt naar de uitgang van de TARDIS.

"Tot de volgende keer!" ze zwaait naar ons voordat ze de TARDIS verlaat.

"Doei" Rory loopt ook de TARDIS uit.

"waar moeten we jullie afzetten?" vraagt Kaj aan One direction.

"Bij Zayns huis!" verteld Niall. Kaj knikt en typt de coördinaten in.

"Succes met de Doctor Kim!" zegt Louis. Ik knik. Ze lopen allemaal naar mij toe en zetten mij weer eens vast in een groepsknuffel. Ik ben zo blij dat ik goede vrienden heb.

"We zijn er!" meld Kaj. Ze laten mij allemaal weer los en lopen naar de deur.

"tot snel!" zeggen ze. Harry geeft mij nog even een knipoog voordat hij mijn TARDIS uit loopt.

[Dutch] The Last TimeladyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu