17. Obsession

210 10 3
                                    

"Kim dan kan ik je mijn huis laten zien!" zegt Amy enthousiast.

De Doctor rent naar de deuren van mijn TARDIS en opent ze blij.

"Doctor serieus je hebt de TARDIS midden in onze woonkamer geparkeerd?" vraagt Amy als we de TARDIS uit lopen.

"Wat is de reden dit keer dat je ons terug naar Leadworth brengt?" Vraagt Rory. hij ploft neer op zijn bank in de woonkamer. Amy en ik gaan naast hem zitten.

"River natuurlijk" zucht Amy. Ik zie de Doctor rood worden. Ik voel een steek van jaloerzie.

"Ik haal jullie binnekort wel weer op, Kim raak niet in de problemen" zegt de Doctor met een big smile.

"Yes sir" zeg ik sarcastisch maar de Doctor lijkt het niet de merken hij is alweer verdwenen in mijn TARDIS.

"Kim, blijf een paar dagen bij ons!" vraagt Amy.

"Ja, je verveelt je vast alleen in de TARDIS" Rory kijkt mij vragend aan.

"Okay, sure waarom ook niet!" zeg ik blij dat ik gewardeerd word.

"Kom mee ik laat je het huis zien!" zegt Amy blij. Ze springt op van de bank, pakt mijn arm en sleept mij mee door de woonkamer. De dag  verloopt snel, Amy en Rory hadden een kamer over en ik mag die als logeer kamer gebruiken. Na het avond eten kwam Rory's vader Brain even langs om de nieuwste avonturen van Amy en Rory te horen. Brain is een aardige man maar lijkt niet zo veel op Rory. Ik staar naar het plafond. In de logeerkamer waar ik in slaap staan hele grote schoenenrekken gevuld met schoenen. waarschijnlijk heeft Amy ze allemaal gekocht. Wat moet je moet zo veel schoenen? Ze heeft echt alles! Ik doe mijn ogen dicht. Wat zou de Doctor nu aan het doen zijn? Waarschijnlijk heeft hij nu een avontuur met River. Ik ben benieuwd hoe ze elkaar ontmoet hebben. Na een tijdje val ik in slaap. De volgende morgen ben ik vroeg op. De Doctor was niet in onze 'Droomcenter' (zo hebben de Doctor en ik het genoemd) in plaats daarvan werd ik wakker door een nieuwe nachtmerrie die ik nog nooit eerder gehad heb. Ik slenter in het donker naar de woonkamer, ik zie op een klok dat het pas 5 uur is. Met een plof ga ik op de bank zitten. Nog geen 10 minuten later hoor ik nog iemand naar beneden slenteren.

"Kon je ook niet slapen?" hoor ik Rory vragen.
"Jup"

Rory loopt de woonkamer in, hij draagt een badjas en zijn haar zit helemaal door de war. Hij loopt naar de keuken om wat drinken te maken, even later loopt hij de woonkamer binnen met twee koppen drinken. Hij geeft er één aan mij en gaat naast mij op de bank zitten.

"Amy sloeg mij in haar slaap, daarna kon ik niet meer slapen" zegt Rory terwijl hij een slok neemt van zijn drinken.

"Wat doen jij en Amy eigenlijk voor werk?" vraag ik nieuwsgierig. Ik neem een slok van het drinken. Met een vies gezicht slik ik het door. Rory begint te lachen terwijl hij mijn beker van mij afpakt en weer maar de keuken loopt.

"Wat is dat voor vies spul" ik volg Rory de keuken in en begin mijn mond te spoelen met water.

"Koffie, ik had het moeten weten. De Doctor lust ook geen koffie" zegt Rory terwijl hij mijn kop koffie wegspoelt in de gootsteen terwijl hij nieuwe drinken voor mij maakt.

"Maar, ik ben verpleeger en Amy model" zegt Rory terwijl hij mijn nieuwe drinken in de magnetron zet.

"Daarom zijn wij morgen al vroeg weg voor ons werk dus maak je geen zorgen als we er niet zijn" Rory pakt zijn beker met koffie en neemt er nog een slok uit.

"Bedankt dat ik hier kan blijven" zeg ik Dankbaar.

"Alles voor vrienden hé" De magnetron begint te piepen, hij haalt mijn beker eruit en geeft het aan mij. Met een vies gezicht pak ik mijn beker aan en kijk ik erin. Het lijkt precies hetzelfde als koffie.

[Dutch] The Last TimeladyWhere stories live. Discover now