7. Death

189 12 0
                                    

Ik word weer in een cel gestopt maar deze cel heeft een glazen wand. Ik kijk er nieuwsgierig door heen aan de andere kant is ook een cel. Ik zie de deur van de andere cel opengaan en de Doctor naar binnen lopen. Wanneer zijn blik op de glazen wand valt rent hij naar mij toe.

"Kim, Gaat het hebben ze je niets gedaan?" vraagt hij bezorgt door de glazenwand heen.

"Ze hebben mij niets gedaan, bij jou?" de Doctor schud zijn hoofd en loopt naar zijn celdeur toe. Hij begint de deur te Sonicen. Ik zie dat er een deadlock op zit, de deur gaat niet open met een Sonic Screwdriver.
Hij loopt weer naar de glazen wand toe. Ik ben ondertussen tegen de wand aan gaan zitten. De Doctor doet hetzelfde. Opeens beginnen onze kamers zich te vullen met gas.

"Doctor?" vraag ik bezorgt. Hij begint tegen het glas aan te slaan.

"NEE NEEE NEE, Niet dit gas" schreeuwt hij. Ik voel dat ademen steeds moeilijker gaat.

"Doctor, mijn ademhaling" De Doctor gaat verslagen tegen het glas aan staan. Opeens gaat er een soort van scherm rustig naar beneden tussen de Doctor en ik.
De Daleks proberen mijn zicht met de Doctor de verbreken.

"Het spijt mij Kim" zegt de Doctor met tranen in zijn ogen. Ik zet mijn hand tegen het glas en hij doet het zelfde. De scherm is nu al op de helft. We gaan allebij op de grond zitten zodat we elkaar nog kunnen zien.

"verlaat mij niet Kim" zegt de Doctor.

"Nee, never " dan is het scherm helemaal beneden. Ik zie de Doctor helemaal niet meer ook hoor ik hem niet. Het gas heeft zich nu door heel de kamer verspreid. Als een vis op het droge hap ik naar adem. Ik voel mij steeds duizeliger worden. Dan word alles zwart.

[Dutch] The Last Timeladyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن