Fixning

1.8K 63 6
                                    

Natalie rusade förbi Theo och in i badrummet. Hemma var hon van vid att vara enda barnet och alltid få tillgång till badrummet men här fick hon dela det med en hel familj. Kan någon fatta hur irriterande det är?

Speciellt i sånna här situationer när man behövde badrummet i timmar för att fixa sig.

Natalies tankar dundrade igenom samtalet hon och Anton haft igår. Han hade sagt att han gillade henne! Iiiiiiiiiiiiii!

Sen hade hon svimmat vilket var lite pinsamt. Det var inte precis så att alla tjejer svimmade när någon sa att hen gillade dem.

Visst hon hade vaknat nästan direkt men Anton hade blivit riktigt orolig och sedan hade han bara snackat om att hon kanske borde ta det lugnt imorgon. Då hade Natalie svarat att det behövde hon inte alls. Vilket allt hade slutat med att Anton hade skrattat och sagt åt henne att möta honom vid stranden vid tio i natt.

Så nu behövde Natalie badrummet för att fixa sig själv. Liksom det tar fem timmar att bara fixa sig för en fest. På en fest visar men bara ansiktet nu visar hon hela kroppen! Kan någon inse hur länge hon behöver ett badrum!

Natalie började med att tvätta av all nattkräm så att hon kunde se sitt ansikte. Sedan bankade hon tillbaka på Theo som stod på andra sidan dörren och skrek att han behövde toaletten.

När bankandes och skrikandes med Theo var klart var det dags att borsta tänderna. Fem minuter där nere. Fem minuter där uppe. Fem minuter på allt och tre minuter på tungan.

Sen var det duschen...

Natalie fyllde på badkaret till hälften med alldeles iskallt vatten innan hon körde i en hel tub med väldoftande tvål i det kalla vattnet och spolade alldeles varmt vatten på det.

När vattnet hade fyllt fem och en halv sjättedelar stängde hon av vattnet och tog paketet med rosor och hällde ner i vattnet.

Snabbt rörde hon om lite och drog snabbt av sig sin rosa, mjuka morgonrock. Snabbt kammade hon igenom sitt bruna hår och kletade en vattenkräm i ansiktet innan hon gled ner i badkaret.

Nu skulle hon ligga så här i 45minuter.

_____45min senare_____

Natalie klev upp ur badet och tömde ur vattnet. Sedan rakade hon sig snabbt på benen och armarna. När rakningen var klar tog hon någon slags återfuktare salva som hon älskade doften av (grapefrukt) och smörjde in hela sig.

Sen tittade hon sig i spegeln och log mot sig själv. Hon kunde höra hur Theo gormade utanför. Han kunde skylla sig själv! Det var han som sett till så att Natalie och Anton träffats från första början.

Sen var det sminkningen. Kom alltid ihåg att sminka dig efter att du har satt upp håret, rörde sig någonstans inne i Natalies huvud men det glömde hon.

Snabbt sminkade hon sig lätt och tog sedan i tu med sin frisyr.

Först var det torkning, sedan plattning och sedan en inbakad fläta runt huvudet som slutade i en munk bakom örat. I sidan av munken pressade Natalie in en blomma och sedan var hon klar. Överlycklig log hon mot sitt mästerverk innan hon satte på sig nya underkläder och lämnade badrummet åt en rasande Theo.

I crashedWhere stories live. Discover now