Morgon

2K 70 12
                                    

Natalie tassar ner för trappan i ett par rosa minishorts och en vit magtröja. Hon har håret uppsatt i en bondknut och inget smink. Hon har följt Fionas sminktips till punkt och pricka vilket är ganska komiskt. Sminktipsen involverar nämligen inget smink...

Nere i köket sitter redan Lina och Sigge och äter så Natalie går fram till dem och sätter sig bredvid Sigge.

Självklart lyser Sigge upp som en sol när han ser henne och Natalie ler busigt mot honom.

Natalie tar mjölkpaketen och fyller glaset som står framför henne med kal, vit mjölk. Natalie äter nämligen aldrig frukost som alla andra. Hon tycker inte om frukosten för hon blir aldrig hungrig på morgonen.

Natalie tar en klunk mjölk och ställer ner glaset på bordet i samma sekund som Theo kommer in i rummet med Anton efter sig.

Natalie drar häftigt eter andan. Anton har ingen tröja på sig!

Anton ler mot henne när han ser henne. Ett snett, självsäkert leende som Natalie skulle hatat på alla andra förutom honom. För på Anton är allt perfekt...

Anton går förbi Theo som stannat för kaffe kannan och sätter sig bredvid Natalie.

Natalie rättar på ryggen och tittar ner i sina händer. Hon känner värmen från Antons kropp bredvid sig och det får det att pirra i hela henne.

Anton säger inget till henne men han lutar sig över henne för att få tag i mackorna och Natalie känner hans parfym. Den luktar ganska svagt men manligt på något sätt. Natalie inser att hon faktiskt är väldigt förtjust i den där doften.

Sen rättar Anton på sig och lukten försvinner. Natalie vågar kika upp i några sekunder innan hon blixtsnabbt slår ner blicken igen. Lina sitter och tittar på henne med smala ögon vilket är väldigt skrämmande.

Natalie lyfter händerna till sitt glas och tar en klunk mjölk.

Anton sträcker sig åt andra håller och hans ben nuddar Natalies. Natalie hoppar till och spiller ut mjölken över både sig och Anton...

Panikslaget flyger Natalie upp och skriker ut en ursäkt till Anton innan hon rycker åt sig massa papper för att torka.

Panikslagen över vad hon precis gjort börjar hon trycka pappret mot den vita mjölkfläcken på bordet medan hon mumlar ursäkter till Anton som bara verkar le.

- Ta det lugnt Natta. Det är bara lite mjölk, säger plötsligt Theo och griper tag i Natalies arm.

Natalie stirrar ner på sin arm och sedan upp på Theo. Hon rycker sig loss och stirrar arg på honom.

- Rör mig aldrig igen! väser hon innan hon slänger iväg pappret och stampar iväg mot trappan och försvinner upp på sitt rum.

Hon måste byta om för mjölk pajar verkligen ens kläder..

Dumma morgon!

I crashedWhere stories live. Discover now