Kvällen

2.1K 68 19
                                    

Natalie stirrar i spegeln och lyssnar på rösterna nere ifrån medan hon flätar sitt bruna hår i en lång fläta. Hon hör hur Lina och Henrik pratar med Anton och varenda gång hon hör hans namn känner hon sig alldeles darrig.

Natalie har ingen aning vad som håller på att hända med henne men samtidigt bryr hon sig inte. Hon gillar känslan hon får i kroppen av att höra Antons röst. Det ända problemet hon kan se är att Anton antagligen tror att hon är dum i huvudet eller så har han flickvän....

Natalie ruskar på huvudet. Så får hon inte tänka!

Egentligen har hon aldrig trott på kärlek vid första ögonblicket man ser varandra men vad skulle detta annars vara?

Med en djup suck sätter hon ett gummiband längst ut på flätan och reser sig upp. Hon slänger en blick på sig själv i spegeln och vet inte riktigt vad hon ska titta efter. Vad tittar killar efter?

Natalie har ingen aning men hon ska definitivt försöka få Anton. Problemet är att hon inte vet hur hon ska göra för att få honom.

Egentligen spelar det ingen roll... Så som hon skämde ut sig själv vid ytterdörren kan allt hon gör framöver bara bli bättre...

Natalie drar ett djupt andetag. Hon måste vara... Ja, vad måste hon vara? Natalie har ingen aning! Det ända hon vet är att hon inte kan vara sig själv... Det fungerade ju inte innan...

Snabbt lämnar hon sitt rum och tassar ner för trappan. Halvvägs nere stannar hon och ångrar sig. Jo, allt kan visst bli värre! Om hon gör bort sig totalt igen kommer Anton definitivt tro att hon är dum i huvudet.

Natalie suckar och bakar upp för trappan igen och in på sitt rum. Med en hög suck sjunker hon ner på sängen och sträcker bak en länk hår som ramlat ur flätan. Hela hon vill egentligen gå ner och kolla in Anton igen. Det ända som hindrar henne är tanken på att hon kommer se honom imorgon på frukost igen.

Natalie granskar sina naglar och deppar över sina tankar så hon märker inte att handtagen trycks ner och att Anton kommer in i rummet.

- Oj förlåt! Jag trodde detta var toaletten! utbrister han och Natalie tittar förundrad upp på honom.

Hon rodnar kraftigt när hon ser att det är Anton och gör en ansats att resa sig från sängen men istället stänger han hennes dörr och sjunker ner på sängen bredvid henne.

Sängen sjunker ner av han tyngd och Natalie granskar honom med stora ögon.

Varför satte han sig i hennes säng? Hur ska hon tolka detta?

Blygt biter hon sig i läppen och tittar ner i golvet. Han stirrar så intensivt på henne....

- Gör inte så! säger Anton plötsligt häftigt.

Natalie tittar undrande upp på honom och öppnar munnen för att fråga vad han menar men han fattar tydligen att hon inte fattar vad han menar för han säger:

- Bit dig inte i läppen så! Det är otroligt sexigt!

Natalie slutar tvärt bita sig i läppen och tittar sig istället blygt omkring.

Hon vet inte riktigt vad hon ska säga.

- Jag ska iväg till ett zoo imorgon med min mamma och lilla syrra. Har du lust att följa med? undrar Anton och granskar henne med sina bruna ögon.

Natalie ler lätt mot honom och nickar lite överdriver ivrigt för han skrattar och reser sig upp.

- Vi åker vid 12.00, säger han glatt och försvinner ut.

När han försvunnit och dörren är stängd drar Natalie häftigt efter andan.

Hon hade inte vågat andas när han var här inne för hon hade varit rädd för att ha dålig andedräkt.

Snabbt bäddar hon ner sig i sängen för att sova. Om hon ska iväg med en så snygg kille imorgon måste hon fått skönhetssömn!

I crashedWhere stories live. Discover now