Bölüm 22

569 51 4
                                    


Yazar Notu; @azravahid'e takip için çok teşekkür ederim. :)

Umarım yeni bölümü okurken güzel vakit geçirirsiniz. Sağlıcakla kalmanız dileğiyle! 

Ufacık bir not; Yazım hatalrım için şimdiden özür dilerim... 


Bölüm 22

Çalan kapının yanında bir de "Çocuk!! Şu kapıya bak!!" diye seslenen Petunia Dursley'in sesi, tam anlamıyla bu evi çekilmez yapıyordu. Harry hızlıca koşarak kapıyı açtı bu düşüncelere kapılmışken. "Buyrun?" Karşısındaki bal rengi saçları tepesinde toplanmış ve elektrik mavisi gözleri delicesine parlayan kız Harry'i görünce bir süre ona baktı. "Ah, sen Lark'ın ikizi olmalısın!" dedi kız izin istemeden evin içine adımını atarken. Petunia, meraklı bir şekilde kimin geldiğini görmek için salona geçtiğinde Stelina'yla karşılaştı "Sen de kimsin?". Stelina ise onu umursamayarak Harry'e baktı. Ve bu da onun bahsettiği domuzcuk ailesinden birisi olmalı. Merhaba domuzcuk!" Gülerek, yüzü boğulur gibi garip bir ifade alan kadına el salladı. "Şimdi... Hey, şu kardeşin nerede?" Harry'e sordu.

Harry karşısındaki kızın tavırları karşısında ne yapacağını bilemiyordu. Zorlukla bodruma giden beyaz kapıyı gösterdi. Ağzından tek bir kelime bile çıkamadı. "Hey! Kimsin sen! Evime nasıl böyle girersin!!". Çıldırmış gibi bağıran Dursley'i umursamadan kapıyı açtı. "Hey, yılan çocuk!!" Lark yatağın üzerinde oturmuş Nigal'le konuşurken önce yıkarıdan gelen bağırma sesleri, daha sonra da açılan kapıyla beraber merdivenlere doğru döndü. "Selam!!" ona doğru bakrak sırıtan kızı gördü. Hayretle "Gelmişsin!!" dedi etkilenmiş bir şekilde. "Adresi hatırladığına şaşırdım". "Aklımda sınırsız bilgi tutuyorum, bir adres hiç sorun değil!!". Bu sırada kapıyı zorla açan Petunia Dursley ve onun ardından Harry girdi içeriye.

"Sen!!!" dedi Lark'a işaret ederek. "Bunun arkasında da sen mi varsın?!". Küçük çocuk gözlerini devirdi. "Sanırım teyzemle tanışmışsın. Ve teyze, kimse sana öğretmedi mi? Birisinin odasına istediğin gibi giremezsin. Önce kapıyı vurmalısın!". Kadın sinirden kızıla dönerken, Stelina kadını inceledi. "Cidden, bütün Dursleyler böyle saygısız mı?!". Lark sırıttı, Harry bile kızın bu doğal tepkisi karrşısında gülümsememek için kendisini zor tuttu. "Evime hoşgeldin!" dedi Lark ellerini iki yana açarak. "Ve Petunia Teyze..." Lark gözlerini kısarak çataldili konuşmaya başladığında büyücülerden nefret eden kadın korkuyla geriledi, yılan Lark'a yaklaşıp ayaklarının dibine gelirken "Yapamazsın!" diye cırladı kadın. "O kızın önünde bu ucubeliklerini yapamazsın!!". Steline elini sallayarak "Şşşhh! Bölme!" dedi "Şunu nasıl yaptığını çözmeye çalışıyorum hala!".

Harry, gözlüklerinin arkasındaki yeşil zümrüt renkler irice açılmış, Lark'a baktı ciddi mi diye. Başkasının önünde bunu yapmak güvenli miydi? Kız bakışlarını Harry'e çevirdi. "Hey, bunu sen de yapabiliyor musun?" sordu Lark'ı göstererek. Harry merdivende durup tırabzanlara tutunurken başını sallayabildi sadece. "Harika!! Sen ve Sen", Harry ve Lark'ı gösterdi parmağıyla "Ah ve sen" Nigal yerde sürünürken bir anda duraksadı kendisini işaret eden kadından dolayı. "Burada kalıyorsunuz. Bakışları Petunia'yı bulurken, eliyle ona gitmesini işaret etti. "Sende git yemek falan yap, yada temizlik falan işte! Ne bileyim, ayak altında dolanma da!". Kadın bir şeyler demek için ağzını açtığındaysa "Sakın itiraz etme bana!" diye belirtti Stelina "Bende yılanlarla konuşabiliyorum. Ve uyarı; Ben bu ikisi kadar sabırlı değilim. Ayrıca zehirli bir yılana sahibim evde!!". Kadın gözleri irice açılırken "Sizi ucubeler!!" diye bağırıp, bu üç Ucubenin bulunduğu odadan çıktı korkuyla.

Slytherinde Bir Potter/HarryPotter FanficHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin