δεκατρία • Έλβιν

68 14 0
                                    

Ανεβαίνω τις σκάλες προς το δωμάτιο μου αφού φτάσουμε σπίτι με τον Τζάρεντ. Εκείνος έμεινε έξω για κάποιον άγνωστο λόγο. Βγάζω το φόρεμα μου και βάζω ένα μαύρο νυχτικό που υπήρχε στην λευκή ντουλάπα.

Το δωμάτιο στο οποίο μάλλον θα ζήσω για την υπόλοιπη μου ζωή, δεν ήταν αρκετά μεγάλο αλλά ούτε και αρκετά μικρό. Ήταν τέλειο για εμένα. Το διπλό κρεβάτι ήταν σκαλιστό με λευκά σεντόνια μαζί με πουά γκρι βούλες και υπήρχαν πολλά μαξιλάρια πάνω του. Το ταβάνι ήταν βαμμένο γκρι και ο τοίχος τριγύρω λευκός. Φαινόταν τόσο μοντέρνο και όμορφο.

Νιώθω το κινητό μου να δονείται κάτω από το μπούτι μου όπου το είχα παρατήσει.

1 νέο μήνυμα.

Unknown:
Today, 20:16
"Είσαι έξω; Ενοχλώ;"
Unknown:
23:55
"Θέλω να μάθω που έχεις χαθεί."

Αναστενάζω. Ξέχασα να του απαντήσω πιο πριν. Σέρνω με τον δείκτη μου προς τα πάνω για να διαβάσω όλη την συζήτηση μας έως τώρα.

Unknown:
"Στείλε μου έστω άμα είσαι καλά."

Παίρνω μία βαθιά ανάσα και αρχίζω να πληκτρολογώ σκεπτική.

"Συγνώμη. Είχα πάει για ψώνια. Εσύ πώς είσαι;"
Read, 23:56

Πριν προλάβω να δω την απάντηση του, παρατηρώ ξαφνικά έναν γκρίζο καπνό να κάνει την εμφάνιση του έξω στο μπαλκονάκι μου. Σηκώνομαι από το κρεβάτι μου και πλησιάζω περίεργη. Ήταν εκείνος έξω και κάπνιζε στο μπαλκόνι του δωματίου του.

Ξεροκαταπίνω και κατεβάζω προς τα κάτω το νυχτικάκι μου για να μη φαίνεται τόσο κοντό.
«Κι εσύ εδώ.» ακούω την ήρεμη φωνή του στα δεξιά μου μόλις βγαίνω έξω.

Ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά μου. Το μόνο που μας χώριζε ήταν τα κοντά κάγκελα των μπαλκονιών μας. Ακουμπάω απαλά τις παλάμες μου πάνω στο παγωμένο κάγκελο χωρίς να του ρίξω ματιά ακόμα.
Η θέα ήταν μαγευτική από εδώ πάνω. Φαινόταν όλος ο ουρανός από αυτή τη μεριά και δεν ήταν καν αρκετά ψηλά.

Περνάει ακριβώς μπροστά από την μύτη μου ο καπνός με εκείνη την απαίσια μυρωδιά του τσιγάρου του. Στρέφω το κεφάλι μου προς τα εκείνον παρατηρώντας τον να στέκεται όρθιος και ακίνητος με το σώμα του να ακουμπάει τον κρύο τοίχο, καπνίζοντας. Με καρφωμένο το βλέμμα του στο λαμπρό φεγγάρι όπου βρισκόταν πάνω μας.

The Wrong ChoiceWhere stories live. Discover now