Wattpad Status 2018

77 15 14
                                    

Vandaag ga ik met zo weinig mogelijk woorden de staat van Wattpad omschrijven in 2018. Er is een oud gezegde dat zegt dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

De bovenstaande afbeelding laat exact zien hoe de staat van Wattpad er uit ziet in 2018

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De bovenstaande afbeelding laat exact zien hoe de staat van Wattpad er uit ziet in 2018.

Dit is een aanbeveling die ik kreeg van Wattpad, ik wil duidelijk zijn dat ik niet zelf naar zulke dingen zoek.

Dit is een aanbeveling die ik kreeg van Wattpad, ik wil duidelijk zijn dat ik niet zelf naar zulke dingen zoek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik heb ook nooit gezocht naar evert of algemenefictie of iets in die aard. Dit zijn willekeurige aanbevelingen die Wattpad automatisch maakt afhankelijk van bepaalde zoekresultaten, zoeken mensen veel naar horror dan beveelt Wattpad horror, zoeken mensen veel niet liefde dan beveelt Wattpad boeken met de tag liefde aan.

Maar zulke tags zijn niet belangrijk meer in het Wattpad van 2018, nee vandaag de dag beveelt Wattpad iedereen boeken over orale seks aan xD

Dit is de staat van Wattpad in 2018, boeken over verkrachting, uithuwelijking en hun eigen algoritme dat boeken met de tag 'pijpen' promoot.

Ik heb deze boeken niet gelezen, en heeeeel misschien heb ik gewoon een dirty mind en gaan die boeken gewoon over broekspijpen..... waarschijnlijk niet......toch ga ik ze niet lezen om er achter te komen.

Update: (er schoot me nog iets te binnen)

Iets dat ik ook nog wil vermelden, is het feit dat 90% van zulke boeken door Wattpad zou verwijderd moeten worden. Dat is niet mijn mening, volgens de Wattpad richtlijnen mag dit gewoon niet. Waar is het Wattpad team? Waar zijn de Wattpad ambassadeurs om hier iets aan te doen? Hoe kan Wattpad verwachten dat mensen hun regels naleven als ze zelf nog niet eens de moeite doen om orde te scheppen in deze rotzooi!

Ik kan klagen zoveel als ik wil in de hoop dat mensen dit lezen die er wel wat aan kunnen doen, maar iets zegt me dat dit niet gaat gebeuren.

#Pijpen is voor mij niet zomaar een teken van wat voor mensen er op Wattpad zitten, het is een symbool voor de constante degradatie van Wattpad.

Bedankt voor het lezen, vergeet niet te stemmen en te volgen. Dat zou ik enorm waarderen :)

Wat denk jij over de staat van Wattpad in 2018? Laat het horen in de comments.

Oh en bedankt iedereen voor de 1K, om dit te vieren ga ik één van mijn creepypasta video's delen xD

Kort maar krachtig..... nogal dubbelzinnig om te zeggen na een hoofdstuk over orale seks.....

My OpinionWhere stories live. Discover now