Update Boek

47 10 1
                                    

Ik ga niet liegen; ik hou er van om mijn mening te geven over vanalles en nog wat. De laatste tijd voel ik me daar soms nogal slecht bij om eerlijk te zijn. Dat is niet omwille van mijn meningen of de reacties die ik er op krijg, maar wel door de constante overvloed aan onderwerpen waar ik over wil praten. Het wordt me de laatste tijd allemaal wat te veel.

Ik ben letterlijk bezig aan tien of twintig hoofdstukken gelijkertijd. Zo veeeel belangrijke onderwerpen, maar ik vind het zeer lastig om die allemaal te bespreken, maar ze zijn stuk voor stuk zo belangrijk.

Ik ga een paar voorbeelden geven over zulke belangrijke onderwerpen waar ik aan bezig ben/was.

• EU artikel 11 & 13. Dit zijn wetsvoorstellen die het internet potentieel kunnen veranderen. Dingen zoals Memes kunnen met deze voorstellen verboden worden. Dit is een zeer serieus onderwerp.

• Tommy Robinson werd vorige maand voor 6 maand in de gevangenis gegooid als een soort van politieke gevangenen zonder eerlijk proces en zonder zijn advocaat.

• De situatie in Israël en Palestina.

•Migratiecrisis in Europa

• Verkiezingen in Turkije en wat dit kan betekenen voor Europa.

• De nadelen aan transgenderisme. De meeste mensen op Wattpad promoten transgenderisme, maar ik wil jullie de andere kant laten zien van transgenderisme. De hoge zelfmoordcijfers en ga zo maar door.

Dit zijn slechts een paar van de hoofdstukken waar ik aan bezig ben/was. Het wordt me gewoon wat te veel en die negativiteit is niet goed voor me, maar dit zijn zeer belangrijke onderwerpen waar de meesten van jullie slechts 1 kant van horen terwijl er verschillende kanten zijn.

Ik weet niet precies wat ik nu ga doen met dit boek, ik wil me niet meer zo focussen op Wattpad. Met alle respect, maar Wattpad is zo goed als dood. Ik wou iets nieuws doen en daarom heb ik besloten om YouTube video's te gaan maken.

Niet voor het geld, waarschijnlijk verdien ik er letterlijk niets aan, maar ik wou altijd al video's maken. Tot nu toe was ik altijd te onzeker over mijn stem, mijn Vlaams accent is immers nogal 'grof'? Idk maar ik had er altijd niet zo'n goed gevoel bij vroeger, maar nu heb ik mij daar over gezet en ik ben zeer blij om te verkondigen dat ik bezig ben aan mijn eerste video.

Dit zullen een paar horrorverhalen zijn die ik vertel met wat creepy achtergrondgeluiden enzo, dus verwacht er niet TE veel van als ik het publiceer maar ik ben tot nu toe al zeer blij met alles dat ik opgenomen heb.

Ik neem daarom ook een pauze van dit boek, te veel negativiteit en te veel om te bespreken voor slechts 1 persoon.

Misschien ga ik in de toekomst ook video's maken over dit soort dingen, maar nu probeer ik het gewoon en als het faalt dan faalt het en als het succesvol is dan kijk ik wat ik er mee kan doen in de toekomst.

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat jullie dit begrijpen. Vergeet ook zeker niet te stemmen en te volgen.

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu