Melanie Martinez Verkrachting!?!

134 15 26
                                    

In december van vorig jaar, maakte ik een deel over Melanie Martinez. Vandaag ga ik een update doen over de hele situatie. Melanie Martinez is een rare zangeres met twee haar kleuren en Timothy Heller is ook een zangeres en was vrienden met Martinez. Voor meer context, lees het deel dat ik in december heb gepubliceerd.

Let's talk about it

Martinez werd beschuldigd van verkrachting door een ex-vriendin Timothy Heller, Martinez gaf min of meer toe dat ze s*ks had gehad met Heller. Heller beweerde ook dat Martinez onder invloed was van drugs, daarom ging ik er vanuit dat Heller de waarheid sprak.

Ik heb de zaak daarna niet verder meer gevolgd, maar aan het einde van februari kreeg ik dan een comment onder dat deel van iemand die zei dat Timothy Heller had toegeven dat ze loog. Ik begon daarom direct met een deel te schrijven om de situatie recht te zetten en om te zeggen dat ik fout was, maar ik was zeer druk op dat moment dus ik vergat het af te werken.

Gisteren las ik een artikel over Melanie Martinez en ik dacht terug aan dat deel dat ik nog over haar moest afwerken. Ik deed mijn research en het bleek dat Timothy Heller hellemaal niets had toegegeven.

Ik snap waarom die persoon in mijn comments zei dat Timothy Heller had toegegeven dat ze loog.

Tijdens mij research kwam ik voorbij een tweet die van Heller zou zijn, maar de tweet is 100% FAKE

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Tijdens mij research kwam ik voorbij een tweet die van Heller zou zijn, maar de tweet is 100% FAKE. De tweet is waarschijnlijk gemaakt door Martinez fans om haar vrij te spreken.

De Martinez fans zijn goed om informatie te vervalsen om Melanie Martinez vrij te spreken. De fans claimen dat Melanie een optreden had toen de feiten zich zouden voordoen terwijl Heller in een andere staat was, maar dit is niet waar.

Martinez had namelijk al toegegeven dat ze seks had gehad met Heller. Heller beweerde dat ze meerdere keren NEE had gezegd tegen Martinez, maar dat ze haar toch meerdere malen had verkracht met seksspeelgoed. Ze beweerde ook dat Melanie onder invloed was van drugs. Heller voelde ook een soort van afhankelijkheid aan Martinez en daarom ging ze niet na de eerste keer weg.

Martinez beweert dat ze toestemming had van Heller, maar Heller blijft er bij dat ze altijd nee had gezegd. Heller claimde ook dat Martinez onder invloed was van drugs.

Sommige fans van Martinez die Heller wel geloven, beweren nu dat het de schuld was van de drugs en dat dit daarom niet de schuld was van Melanie Martinez.

Of je nu high, dronken of nuchter bent, een verkrachting is de schuld van de verkrachter en niet de schuld van de omstandigheden. Dit maakt voor mij de hele situatie nog erger om eerlijk te zijn.

Ik heb Melanie Martinez altijd een freak gevonden. Haar muziekvideo's zijn zeer verontrustend op zoveel manieren. Ze geeft ook de indruk dat ze een drugsprobleem heeft.

Haar lyrics komen zeer verontrustend over en zijn zeer duister. Ik heb de lyrics van haar songs eens goed doorgelezen en in sommige van haar lyrics seksualiseert ze kinderen. In eerste instantie klinkt haar muziek vreemd, maar als je begint te luisteren naar wat ze zingt, dan is het gewoonweg zeer verontrustend en zeker als je weet dat haar fans zeer jonge meisjes zijn.

Timothy Heller zou direct naar de politie moeten gestapt zijn in plaats van op Twitter twee jaar later haar verhaal te doen. Ik begrijp waarom ze niet direct naar de politie is gegaan, maar ik geloof haar.

Martinez reageerde ook zeer raar op de hele situatie. Ze kwam niet over als een slachtoffer van een valse beschuldiging. Uiteraard is er geen 'normale' reactie om te reageren op zo'n beschuldiging, maar ze deed een 'Harvey Weinstein'.

In plaats van haar naam te proberen zuiveren, ging ze voor een paar maand af van sociale media. Ze wacht tot de situatie voorbij waait en iedereen de situatie vergeten is. Dit is niet iets dat een slachtoffer zou doen, Harvey Weinstein deed iets gelijkaardigs.

Voor 3 maanden lang verdween ze op de sociale media en vorige maand poste ze dan een foto op Instagram.

Door een combinatie van Martinez haar verontrustende lyrics in verband met seksualiteit en haar rare reacties op de hele situatie, kan ik niet anders dan Heller het voordeel van de twijfel geven.

Misschien ben ik partijdig omdat ik Martinez altijd een grote freak gevonden heb door haar vreemde uiterlijk en haar creepy muziekvideo's. Ik heb ook altijd gedacht dat er iets goed mis was met Melanie Martinez. Ik weet niet waarom, maar ze komt gewoon over als iemand die zeer messed up is voor mij.

 Ik weet niet waarom, maar ze komt gewoon over als iemand die zeer messed up is voor mij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ziet dit er uit als iemand die mentaal inorde is?

Uiteraard kan je iemand geen mentaal label geven omwille van zijn of haar uiterlijk (in zeer specifieke gevallen wel), maar het is niet alleen haar uiterlijk waardoor ik er vanuit ga dat ze misschien wat mentale problemen heeft. Ik moet toegeven dat ik misschien wat partijdig ben en ik er ook vanuit ga dat de beschuldigingen tegen Martinez waar zijn.

Zelfs zonder de hele verkrachtings-zaak, is er volgens mij iets goed mis met Melanie Martinez. Maar heeey misschien ben ik verkeerd, misschien is ze wel een doodnormaal meisje....... waarschijnlijk niet.

Uiteraard is Melanie Martinez nog steeds onschuldig tot het tegendeel bewezen is, maar persoonlijk denk ik dat de kand groot is dat Martinez een verkrachtster is.

Wat denk jij? Is Martinez onschuldig of is ze schuldig? Laat het horen in de comments.

Ik wil ook nog even benadrukken dat het echt geen goed idee is om naar haar muziek te luisteren. De muziek is zeer verontrustend en zit vol met vreemde en verontrustende boodschappen.

Thanks voor het lezen, vergeet niet te stemmen en te volgen. En laat jouw mening achter.

Update:

Vlak voordat ik dit hoofdstuk wou publiceren, kwam ik terecht op een foto die Heller had gedeeld van de avond van haar verkrachting.

Vlak voordat ik dit hoofdstuk wou publiceren, kwam ik terecht op een foto die Heller had gedeeld van de avond van haar verkrachting

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit is Martinez op de avond waarop ze Heller waarschijnlijk had verkracht. Ik denk niet dat ik veel commentaar moet geven, de afbeelding spreekt voor zich.

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu