Transgender Kinderen en Tieners?

94 21 14
                                    

De laatste jaren is er nogal veel te doen rondom transgenderisme. Ik ga mijn mening er niet over geven omdat het te controversieel is, maar ik ga het vandaag wel hebben over iets dat er mee te maken heeft. Ik ga het vandaag hebben over Transgender kinderen en tieners.

Let's talk about it

Of je het nu wilt of niet, niemand kan ontkennen dat transgenderisme niet 'populair' en 'trendy' is vandaag de dag. De meesten zouden zelfs zeggen dat het TE trendy en TE populair is geworden.

"Ik ben altijd van mening geweest van 'Doe wat je wilt zolang dat niemand anders beïnvloed wordt'."

Er zijn bepaalde mensen die zo pro-trans willen zijn en zo graag aandacht willen trekken, dat ze letterlijk God willen spelen en het geslacht van hun zoon/dochter willen laten veranderen.

Ze maken zichzelf wijs dat hun kinderen dat willen of ze beïnvloeden hun kinderen zo hard dat ze geloven dat ze het zelf willen.

"Dit is niet juist en ik ga zelfs zo ver om het kindermishandeling te noemen."

Waarom is het kindermishandeling? Het is volgens mij illegaal om kinderen van een bepaalde leeftijd hormonen of hormoonblokkers te geven, maar toch wordt het gedaan.

De natuurlijke levensgroei wordt hierdoor verstoord bij die kinderen, om maar te zwijgen over de fysieke en psychologische gevolgen later.

Zelfs zonder het toedienen van hormonen en hormoonblokkers, is het nog steeds schadelijk voor kinderen. Alleen nog maar een jongen kleden als een meisje kan zware psychologische gevolgen hebben. Het ziet er misschien schattig en ontschuldig uit, maar in werkelijkheid kan het zeer zware gevolgen hebben.

"Deze mentaliteit creëert seriemoordenaars. Geloof je me niet? Ik ben nogal een professional op het vlak van seriemoordenaars en echte horrorverhalen.

Ik heb namelijk over veel echte seriemoordenaars geschreven in mijn boeken. Ik lees in mijn research vaak over ouders die hun kinderen kleren aandoen die oorspronkelijk voor het andere geslacht bestemd zijn. Uiteraard zeg ik niet dat ieder 'transgender' kind een seriemoordenaars wordt, maar het is wederom een manier om te bewijzen dat het enorme psychologische gevolgen kan hebben"

Als je als ouder zo progressief wilt overkomen dat je zelfs het geslacht van je kind gaat veranderen, dan verdien je naar mijn mening gewoon geen kinderen.

Er zijn miljoenen ouders die er alles voor over hebben om een gezond kind te hebben en dit soort ouders maken hun kinderen gewoon ziek en messed up om progressief te zijn.

Laat kinderen gewoon kinderen zijn en speel geen God. Het interesseert me niet wat je doet met je eigen lichaam, maar laat je kinderen er buiten. Dit heeft geen goede gevolgen en het loopt zelden goed af.

Wordt vervolgd....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen. Laat je reactie horen in de comments.

Vind je dat ik te hard was voor zulke ouders of misschien vind je dat ik nog niet te hard genoeg was voor zulke ouders. Laat jouw mening horen en wees niet bang om je mening te laten horen.

Het volgende hoofdstuk gaat over transgender tieners. Wederom heel controversieel.

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu